Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Acces gratuit persoanelor cu dizabilităţi la Festivalul Peninsula 2013

Persoanele cu dizabilităţi vor avea acces liber la Festivalul Peninsula 2013 iar însoțitorul va beneficia de o reducere de 50% din prețul biletului de intrare.
Peninsula 2013

Persoanele cu dizabilităţi vor avea acces liber la evenimentele din cadrul celei de la XI-a ediţii a Festivalului Peninsula 2013 între 18 şi 21 iulie, din Valea Gârbăului, situată în Padurea Făget din Cluj-Napoca. Totodată, o reducere de 50% a biletului de intrare va fi oferită şi unui însoţitor.

Peninsula 2013

Peninsula 2013

"Serviciul de Ajutor Maltez în România salută iniţiativa organizatorilor Festivalului Peninsula de a încuraja şi facilita accesul persoanelor cu dizabilităţi la acest eveniment de mare anvergură care va avea loc, în premieră în acest an, la Cluj-Napoca. Astfel, acestea se vor putea bucura de oportunitatea de a participa la concertele propuse în cadrul festivalului şi la diversele activităţi recreative şi de socializare, vor avea ocazia de a cunoaşte şi interacţiona cu alţi participanţi", a declarat Barla Zsuzsa, secretar general SAMR.

Pe teritoriul Peninsula vor fi amplasate toalete special amenajate pentru persoanele cu handicap. Cei care doresc să se înscrie pe listă o pot face şi la sediul Serviciului de Ajutor Maltez din Cluj-Napoca, din str. Nuferilor 1/9, la adresa de mail [email protected] sau la numărul de telefon 0264 595 801. Termenul limită de înscriere pe listă este 10 iulie.

Serviciul de Ajutor Maltez în România (SAMR) este o asociaţie non-profit cu sediul la Cluj-Napoca, având 22 de filiale şi sucursale în ţară. A dezvoltat o reţea naţională de servicii sociale, în cadrul căreia activează 1.200 de voluntari, din care 500 sunt tineri. Programele şi activităţile oferite se adresează celor aflaţi în nevoie, de la copii orfani şi persoane cu dizabilităţi până la vârstnici izolaţi la domiciliu. În momentul de faţă asociaţia derulează peste 100 de programe sociale pentru 4.000 de beneficiari direcţi.

Concerte anunţate la Festivalul Peninsula:

  • 18 iulie: Kaiser Chiefs (UK), Paul Kalkbrenner (DE), Utah Jazz & Stamina MC (UK), Şuie Paparude (RO)
  • 19 iulie: Emir Kusturica (SRB), DragonForce (UK), , Benga (UK), Camo&Krooked (A) feat. MC Youthstar (UK/FR), The Sweet Life Society (IT)
  • 20 iulie: Ska-P (ESP), Marky Ramone’s Blitzkrieg (US), N.O.H.A. (CZ, DE, US)
  • 21 iulie: Rotfront (DE), Ocho Macho (HU)

Biletele pentru Festivalul Peninsula 2013 pot fi achiziţionate de pe site-urile eventim.ro, eventim.hu şi eventim.de, precum şi în reţeaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus în vânzare două tipuri de abonamente în funcţie de opţiunea privind folosirea camping-ului şi a facilităţilor aferente.

Până pe 17 iulie, preţul unui abonament, fără campare, este de 180 de lei, iar la faţa locului poate fi achiziţionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilităţile de campare costă 180 de lei (până pe 14 iunie), 210 lei (până pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la faţa locului). Biletul de o zi costă 50 de lei până în data de 14 iunie, mai apoi 70 de lei până pe 17 iulie şi 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sore a lansat noua piesă "Bad Boy is Back" feat. Dorian - LYRIC VIDEO

Sore revine cu un nou single, "Bad Boy is Back", interpretat împreună cu Dorian. Piesa este electrizantă și curajoasă, cu...

Închide