Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

ZZ Top lansează un nou box set

Texanii de la ZZ Top vor lansa pe 10 iunie 2013 boxset-ul "ZZ Top: The Complete Studio Albums (1970-1990)", care conține primele zece albume alte trupei complet remasterizate după matrițele originale.

Publicat

pe

ZZ Top

Texanii de la ZZ Top vor lansa pe 10 iunie 2013 boxset-ul "ZZ Top: The Complete Studio Albums (1970-1990)", care conține primele zece albume alte trupei complet remasterizate după matrițele originale. Vestea a fost primită cu mare bucurie de fanii trupei, aceștia fiind nemulțumiți în mai multe rânduri de remixurile sărace ale unor albume relansate ulterior.

ZZ Top

ZZ Top

"ZZ Top: The Complete Studio Albums (1970-1990)" conține discurile "ZZ Top's First Album" (1971), "Rio Grande Mud" (1972), "Tres Hombres" (1973), "Fandango!" (1975), "Tejas" (1976), "Deguello" (1979), "El Loco" (1981), "Eliminator" (1983), "Afterburner" (1985) și "Recycler" (1990), fiecare disc având un ambalaj nou dar care il reproduce pe cel original. Sunetul va fi la cele mai înalte standarde iar fanii care s-au plâns că multe albume remixate nu mai au acel sound de blues boogie vor fi încântați de rezultat. Pentru generația tânără aceste CD-uri remixate ar trebui să fie o adevărată comoară culturală.

ZZ Top - "I Gotsta Get Paid"

ZZ Top a luat ființă în 1970 în Houston, Texas și este una dintre puținele trupe rock care și-au păstrat componența originală, pe tot cuprinsul celor peste 40 de ani de carieră. Cei trei rockeri, Billy Gibbons, Dusty Hill și Frank Beard (singurul care nu are barbă), sunt cunoscuți atât pentru stilul inconfundabil de blues-rock pe care îl cantâ, cât și pentru imaginea lor originală. În 1984, compania Gillette le-a oferit un milion de dolari lui Gibbons și Hill ca să-și radă bărbile, însă aceștia au refuzat, spunând că: "suntem prea urâți fără ele!".

ZZ Top are la activ 15 albume de studio, primind de-a lungul anilor nu mai puțin de 24 de discuri de platină. Doar în Statele Unite, unde există o adevărată manie pentru trupă, ZZ Top a înregistrat vânzări de peste 25 de milioane de albume. De-a lungul timpului, succesul ZZ Top a fost asigurat de prestațiile live de cea mai înaltă calitate și turnee cu încasări record.

În luna octombrie 2009 trupa a susținut un concert la Sala Polivalentă din București așa că îi aștepăm pe "bărboși" să revină pentru un concert incendiar.

Trending