BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

White Walls deschide concertul Alternosfera de la Arenele Romane

White Walls, trupa care "a pus metalul înapoi pe harta muzicii românești", va deschide concertul Alternosfera din 25 mai 2013, de la Arenele Romane. Vezi programul complet al concertului.
White Walls

White Walls

White Walls, trupa care "a pus metalul înapoi pe harta muzicii românești", va deschide concertul Alternosfera din 25 mai 2013, de la Arenele Romane. Evenimentul de sâmbătă încheie EPIZODIA TOUR, turneul de promovare al celui mai recent album Alternosfera, "Epizodia" - al patrulea din carieră, după "Orașul 511", "Visători cu plumb în ochi" și "Virgula".

White Walls

White Walls

White Walls au reușit marea performanță de a se clasa pe podiumul primilor 6 în The Global Battle Of The Bands, la Finala Mondială care a avut loc in Malaysia in 2011. Sambata sosesc de la Cluj, acolo unde inregistreza noul album, si au in setlist cateva piese in premiera, piese ce se vor regasi pe albumul ce urmeaza a fi lansat in toamna.

"Ne bucuram foarte mult să cântăm cu prietenii de la Alternosfera sâmbătă seara, abia așteptăm evenimentul! Mulțumim din nou băieților pentru invitație și pentru șansa de a ne expune muzica unui public nou pentru noi. Credem că o să iasă o seară foarte frumoasă."Marian Mihaila, White Walls

White Walls - "Another Sun"

 Pentru evenimentul de la Arenele Romane, cel mai important concert al formației de până acum, așa cum singuri declară, băieții de la Alternosfera au pregătit nu mai puțin de 28 de piese. Nu doar hiturile de pe albumul Epizodia vor fi cântate de trupă pe 25 mai. Alături de "Singurătate", "Nepoata lui Gagarin", "Drumuri PI (necunoscute)" sau "Armata", trupa a inclus în setlist și piese de pe albumele trecute: "Flori de mai", "Ploile nu vin", "Wamintirile", "Închisoarea alba", "Columb", "Femeia Nordică", sau "511".

Alternosfera

Alternosfera

 De warm-up se va ocupa Serge Kino, care a deschis show-rileDavid Guetta, Above & Beyond, Ferry Corsten, Arty, KillSonik sau Mark Knight în Republica Moldova.

Programul concertului Alternosfera de la Arenele Romane:

  • 19:00 - open doors
  • 19:30 - warm-up Serge Kino (DJ)
  • 20.30 - White Walls
  • 21.30 - Alternosfera

Biletele pentru acest eveniment se mai găsesc numai în rețeaua magazinelor Diverta, la prețul de 25 lei. În ziua evenimentului biletele se vor găsi exclusiv în locație la prețul de 30 lei.

Alternosfera - "Singurătate"

Citește mai multe despre AlternosferaWhite Walls
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 24 - 26 mai 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 24 - 26 mai 2013 în Bucuresti și în...

Închide