Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Vocile României deschid concertul Taxi de la Arenele Romane

Concertul Taxi de pe 6 iunie, de la Arenele Romane, va fi deschis de către foști concurenți la Vocea României. Publicul îi va putea reasculta pe Dragoș Chircu, Marcel Lovin, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu, Bianca Cristea, Vlad Stoia și Beatrice Vladan.

Concertul Taxi ce va avea loc de data de 6 iunie la Arenele Romane din București va fi deschis de Compania de Artisti "Dorian's Art". Este pentru prima dată când Taxi susține un concert de anvergură într-un amfiteatru în aer liber, așa că atmosfera va fi specială, diferită de concertele în spațiu închis.

poster-concert-arenele-romane-bucuresti-taxi-6-iunie-2013

Dana Dorian a acceptat invitația trupei Taxi de a pregăti un program special pentru acest eveniment, împreună cu elevii săi, cărora le predă folosind adesea piesele Taxi, ,"un examen pe care puțini îl trec, Dan Teodorescu având un stil aparte de a versifica, greu de abordat chiar și de profesioniști" - după cum declara mult iubita profesoară.

Pentru concertul din 6 iunie Dana Dorian și-a selectat elevii care au participat la "Vocea României", având rezultate foarte bune. Așadar, seara va fi deschisă cu melodii interpretate de Dragoș Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu în duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu și Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia - Beatrice Vladan.

Taxi înseamnă deopotrivă veselie, spontaneitate, bucuria de a trăi, dar și umor, romantism, accente lirice, ironice și, mai ales, autoironice. Piesele cu mesaj, versurile inteligente și charisma solistului Dan Teodorescu au propulsat trupa în rândul celor mai iubite, fiind susținută de categorii largi de public de toate vârstele și din toate mediile sociale. În amfiteatrul din Parcul "Carol" vor răsuna piese binecunoscute, de la "esențialele" "Mi-e dor și doare", "Jumătatea mea", "Ea încă mă iubește", la foarte iubitele melodii din cadrul "Trilogiei celor două cuvinte" sau piese foarte noi, cum ar fi "No Smoking". Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Cantemir Neacșu, Darius Neagu și Kerezsi Csongor se întânesc cu publicul de toate vârstele, în cel mai important concert Taxi al acestui an.

Programul va începe putin după ora 20, așa ca spectatorii sunt rugați să vină din timp la spectacol. Biletele sunt disponibile prin Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti, la Call Center 1951 si pe www.eventim.ro). Un eveniment prezentat de CIADO - Arta contra drog si Gala MGMT & PR. Pentru mai multe detalii puteți consulta pagina din agendă dedicată evenimentului.

Audio: Taxi - "No Smoking"

Citește mai multe despre TAXI
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Heavy, pentru prima dată în România la B'ESTFEST Summer Camp 2013

B’ESTFEST Summer Camp aduce fanilor un nou nume în premieră în România - The Heavy. Ediția din acest an a...

Închide