Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Vince Clarke, fostul membru Depeche Mode, vine în România

Vince Clarke, fost component Depeche Mode şi membru de marcă al formaţiei Erasure, va sosi în România pentru un workshop de producţie muzicală. Numele lui Vince Clarke rămâne legat de... Continuare »
Martin Gore & Vince Clarke

Martin Gore & Vince Clarke

Vince Clarke, fost component Depeche Mode şi membru de marcă al formaţiei Erasure, va sosi în România pentru un workshop de producţie muzicală.

Vince Clarke

Vince Clarke

Numele lui Vince Clarke rămâne legat de moment de început a formaţiei Depeche Mode, atunci când în 1976, el alături de  Andrew Fletcher înfiinţau trupa No Romance in China. După venirea lui Martin Gore şi a lui Dave Gahan, pe post de solist vocal, în 1980, formula a devenit completă, iar numele a rămas Depeche Mode. Trupa a debutat cu piesa "Photographic", a semnat cu Mute Records şi a lansat albumul de debut "Speak and Spell" în anul 1981, la scurt timp Vince părăsind grupul. Locul acestuia a fost luat apoi de către Alan Wilder.

Acesta a fost membrul trupelor Yazoo şi The Assembly, însă este cunoscut pe plan mondial datorită formaţiei Erasure, a cărui fondator şi component marcant este şi în momentul de faţă.

Alături de fostul său coleg din Depeche Mode, Martin Gore, Vince Clarke a produs muzică techno sub titulatura VCMG, fiind prima colaborare a celor doi în decurs de 30 de ani.

Ajuns în timp producător şi DJ consacrat, artistul soseşte la Bucureşti săptămână viitoare la invitatia DjSuperstore, pentru un curs interactiv, gratuit, dar cu locuri limitate. Pe măsură ce vom avea informaţii suplimentare legate de acest workshop, vă vom anunţa.

Mai jos, puteţi asculta remixul pe care Vince l-a realizat unei piese Depeche Mode în anul 2011.

AUDIO DEPECHE MODE - Behind The Wheel - VINCE CLARKE Remix

Citește mai multe despre Depeche Mode
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 10 - 12 mai 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 10 - 12 mai 2013 în Bucuresti și în...

Închide