Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Vama, Voltaj și Lala Band cântă la prima ediție Blaj aLive

Sâmbătă 8 iunie are loc prim ediție Blaj aLive. Evenimentul va avea loc pe Câmpia Libertății din Blaj iar printre cei care vor suținute concerte se numără Vama, Voltaj, Blackstar, Sore, Alina Eremia și Dorian Popa. Accesul publicului este liber și este permis începând cu ora 18.00.

Blaj aLive

Sâmbătă 8 iunie, începe Blaj aLive, un eveniment plin de dinamism și culoare menit să înscrie Blajul în circuitul celor mai ample manifestări artistice autohtone. "Orașul școlilor" cheamă toți iubitorii de muzică pe Câmpia Libertății, la concertele suținute de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului: Vama, Voltaj, Blackstar, Sore, Alina Eremia și Dorian Popa. Accesul publicului este liber și este permis începând cu ora 18.00.

Blaj aLive

Blaj aLive

Situat în inima Transilvaniei, Blajul este un lăcaş încercat de istorie, un ţinut al multiculturalității și al conviețuirii mai multor etnii. Populat cu precădere de locuitori de origine română, germană și maghiară, orașul se bucură de o diversitate și complexitate a tradițiilor, arhitecturii, muzicii și festivităților locale.

Blaj aLive este primul episod dintr-o serie anuală, fiind o manifestare menită să promoveze valorile locale și naționale într-un context cultural intenațional și să sprijine libera exprimare artistică.

Trupa care sintetizează energia primei ediții Blaj aLive este Vama, una dintre cele mai apreciate trupe rock din România. Proiectul a fost fondat în 2006 de Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi, care după 10 ani alături de Vama Veche, au decis să meargă pe un alt drum împreună cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga şi Dan Opriș. Vama vine la Blaj cu cel mai nou single "Perfect fără tine" și ne trezește poftă de mare și de vacanță.

Pentru noile generații Voltaj se definește printr-un sound ce combină stilul pop-rock cu muzica electronică și prin apariții live incendiare. Hituri precum "Albinutza", "Vara trecută", "Asta-i viața", "Și ce?", "Povestea oricui", "20 (de ani)" sau "Mi-e dor de" au fost fredonate de un public larg începând cu 1998, când Voltaj a abordat o nouă direcție muzicală, odată cu schimbarea componenței și venirea în trupă a vocalului Călin Goia.

Sore, Alina Eremia și Dorian Popa, 3 dintre cei mai fascinanți membrii ai ansamblului dance-pop-rock Lala Band, vor urca pe scena Blaj aLive prezentând proiectele lor solo alături de dansatori. Trupa-vedetă Lala Band, lansată în 2010 în serialul de televiziune "Pariu cu viața", a fermecat tinerii și adolescenții din toată țara.

Reprezentând Transilvania, trupa Blackstar completează line-up-ul Blaj aLive cu un stil pop-rock foarte fresh. Aflați la început de drum, cei 4 cuceresc un număr din ce în ce mai mare de fani prin performance-uri live ce mizează pe dinamism și acuratețe.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lala BandSoreVamaVoltaj
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cabron vorbește despre "hateri" în noul clip "PaRap" - VIDEOCLIP

Cabron a lansat clipul noului single "PaRap", în care artistul ia atitudine împotriva comentarilor acide ale "haterilor", întâlniți în mediul...

Închide