Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Vama concertează în premieră la B’ESTFEST Summer Camp

Pentru prima data in cariera, trupa Vama va concerta în cadrul B’ESTFEST Summer Camp. Show-ul va avea loc pe 5 iulie 2013, pe scena mare a festivalului.

Urmărește-ne pe

Vara aceasta aduce cu sine o nouă premieră, atât pentru B’ESTFEST, cât și pentru fanii uneia dintre cele mai iubite trupe autohtone: pentru prima data în carieră, trupa Vama va concerta în cadrul B’ESTFEST Summer Camp. Show-ul va avea loc pe 5 iulie, fiind unul dintre cele mai așteptate concerte ale primei zile de festival. Ediția 2013 de B’ESTFEST Summer Camp se va desfășura în același B’ESTFEST Park de lângă București-Tunari, în weekendul 5-7 iulie.

Vama

Vama

Vama este una dintre cele mai iubite și cunoscute formații rock din România. Bazele trupei au fost puse de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, solistul și chitaristul formației Vama Veche. Din 2006, din momentul destrămării trupei Vama Veche, cei doi au dus mai departe spiritul acesteia alături de Lucian Cioarga (tobe), Dan Opris (bas) și Raul Kusak (clape), care a fost înlocuit câțiva ani mai târziu de către Gelu Ionescu. Muzica lor este ca marea, spun ei: "câteodată calmă, câteodată furtunoasă, dar mereu liberă și nestăpânită". Acesta este spiritul Vămii care i-a făcut pe cei cinci membri ai trupei atât de iubiti și ascultați. Vama este a celor care isi spun fara retineri parerea, dar mai ales nu ezita sa o cante cu voce tare.

Trupa Vama a lansat primul album intitulat simplu - "Vama", în iunie 2008, printr-un concert live la Arenele Romane. Patru ani mai târziu, în mai 2012, a urmat cel de-al doilea material, 2012, un album mai rock și mai optimist decât cel precedent, care a fost primit foarte bine de către fanii formației. "Perfect fără tine", cel mai nou single semnat Vama, a devenit în scurt timp imnul verii 2013, bucurându-se de peste 1,7 milioane de vizualizari pe YouTube în doar o lună de la premieră. Vara aceasta, fanii trupei îl vor putea asculta live și la B’ESTFEST, Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga și Dan Opris urmând a urca pe scena mare a festivalului pe 5 iulie.

Vama - "Perfect fără tine"

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durată a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singură zi (70 RON) și voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile în pre-sale atât online pe www.MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu.

Fanii B’ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul de Youtube: BestfestTV. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Citește mai multe despre Vama
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Semnal M pleacă într-un turneu național ce va cuprinde 35 de orașe

Semnal M va susţine un turneu național care va cuprinde 35 de orașe. Turneul va începe pe data de 10...

Închide