Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Vama, Alternosfera și Șuie Paparude concertează la Route68 Summerfest

Pe 26 si 27 iulie, la Gurasada Park, în județul Hunedoara, ardelenii și bănățenii se vor scălda în valuri de muzică live la Route68 Summerfest. Line-up-ul include: Vama, Alternosfera, Șuie Paparude. Află mai multe detalii despre festival.

Publicat

pe

Pe 26 si 27 iulie, la Gurasada Park, în județul Hunedoara, ardelenii și bănățenii se vor scălda în valuri de muzică live, printre corturi și hamace, în cadrul celui mai titrat festival din vestul României: Route68 Summerfest – Editia a III-a. Line-up-ul de anul acesta include nume precum Vama, Alternosfera, Suie Paparude, Coma, E.M.I.L., El Negro, The Rock și The Case. 

poster-route-68-summerfest-2013

La Route68 Summerfest nu sunt nisipuri aurii, dar găsești în schimb zonă de camping, tiroliană, escaladă, dirt park pentru biciclete și tir cu arcul, iar terasele îți vor servi porții uriașe de hamsii scăldate în mujdei, shoturi de tequila și hectolitri de bere rece, la super-ofertă: 3,5 lei draftul. Pentru cele două zile de festival prognoza meteo se anunță favorabilă: furtună de vară cu descărcări de chitări electrice și rafale intensificate de distracție și adrenalină.

Evenimentul va avea loc în Gurasada Fun Park, cel mai mare parc de aventuri, escaladă și ciclism din vestul României. Situat pe Valea Muresului, pe DN7/E68 în dreptul comunei Gurasada, complexul de agrement pune la dispoziția vizitatorilor o întreagă serie de activități sportive, întinse pe 22 de hectare de paăure: tiroliană, escalada, tir cu arcul, dirt park sau airsoft. Gurasada Fun Park dispune și de o pensiune/restaurant, camping pentru corturi și rulote, sală de jocuri (biliard, ping pong, darts) și internet wi-fi.

Biletele la Route68 Summerfest se pot achiziționa online pe MyTicket.ro și în rețeaua magazinelor Diverta din toată țara, la prețul de 35 lei/zi și 50 lei pentru abonamentele de două zile, cu campare inclusă.Accesul în parcul festivalului va fi permis începând de joi, 25 iulie, ora 12:00, în baza biletelor tip abonament. Pentru mai multe detalii privind programul evenimentului sau accesul la locatie, puteți intra pe site-ul www.route68.ro.

În conluzie: Stop. Drop & Rock

Line-up  Route68 Summerfest 2013: 

Vineri, 26.07

  • ALTERNOSFERA
  • COMA
  • THE ROCK
  • THE CASE

Sâmbătă, 27.07

  • VAMA
  • SUIE PAPARUDE
  • E.M.I.L.
  • EL NEGRO
  • CASTOR 604

Vama - "Perfect fără tine"

Concerte & turnee

Electric Castle 2024 a anunțat un nou val de artiști; Paolo Nutini, Sevdaliza, Sean Paul fac parte din lineup

Festivalul Electric Castle își desăvârșește lineup-ul ediției din acest an. Organizatorii au anunțat o serie proaspătă de artiști care vor urca pe scenă cu cele mai tari show-uri. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Paolo Nutini, Fall in Love (Mogosoaia), 4 septembrie 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Electric Castle revine anul acesta cu cea de-a zecea ediție, una aniversară, care va promite concerte de neratat și o atmosferă electrizantă. Evenimentul va avea loc în perioada 17-21 iulie. Organizatorii au completat lineup-ul cu noi artiști, astfel:

  • Sean Paul
  • Paolo Nutini
  • Sevdaliza
  • Kungs
  • L'entourloop
  • Apashe with Brass Orchestra
  • Hernan Cattaneo B2B Sasha
  • Honeyluv
  • Vama
  • Șuie Paparude
  • CTC
  • Delia
  • Andy Purnell
  • BAO G
  • Mel Woods
  • Aris & Edi
  • Azteka
  • Palaye Royale

Aceștia li se adaugă muzicienilor deja anunțați la sfârșitul anului trecut, printre care Massive Attack, Bring Me the Horizon, Queens of the Stone Age și Chase & Status.

Sean Paul este unul dintre cei mai importanți pionieri ai muzicii dancehall. Piesele "Get Busy/Like Glue," "Temperature", "Baby Boy" împreună cu Beyonce, "Rockabye" cu Clean Bandit sau "Cheap Thrills" cu Sia sunt hit-uri de neuitat. În 2004 a câștigat premiul Grammy pentru "Best Reggae Album", în 2005 la American Music Award a câștigat "Best Pop/Rock Male Artist", iar în 2009 a câștigat "Best Reggae Artist" la Soul Train Award. Sean a avut și alte nominalizări la unele dintre cele mai prestigioase gale de premii din muzică.

De-a lungul carierei sale, Sean Paul s-a făcut remarcat drept un artist cu o abordare muzicală unică. Capacitatea sa de a arăta puterea și unitatea în muzică prin diverse colaborări, în mai multe genuri, i-a catapultat cariera în diferite topuri, aducându-i, în același timp, numeroase premii, dar și un fanbase uriaș.

Paolo Nutini este un cântăreț, compozitor și muzician scoțian. Albumul său de debut, "These Streets" (2006), a ajuns pe locul trei în UK Albums Chart. Următorul său disc, "Sunny Side Up" (2009), a debutat pe primul loc în UK Albums Chart. Cinci ani mai târziu, Nutini a lansat al treilea album de studio, "Caustic Love", în aprilie 2014. Materialul a primit recenzii pozitive din partea criticilor muzicali și a debutat pe primul loc în topurile albumelor din Marea Britanie. Cel mai recent album al artistului este "Last Night in the Bittersweet".

Paolo Nutini a concertat pentru prima dată în România în 2022, în cadrul festivalului Fall in Love.

Sevdaliza, pe numele real Sevda Alizadeh, este cântăreață, compozitoare, producătoare și regizoare irano-olandeză. A devenit activă pe scena muzicală în 2014, iar un an mai târziu a lansat două EP-uri, "The Suspended Kid" și "Children of Silk". Primul său album de studio, "ISON", a fost publicat pe 26 aprilie 2017 prin casa ei de discuri, Twisted Elegance. În 2018, a lansat un al treilea EP, "The Calling", urmat de al doilea album de studio, "Shabrang", în 2020.

Mai multe despre muzica Electric Castle 2024:

Electric Castle înseamnă 5 zile de party non-stop, întreținut, anul acesta, de regina muzicii techno, Nina Kravitz, Hernan Cattaneo, un nume important în progressive house, DJ Shadow, maestru în arta de sampling, Kungs, Todd Terje, și mulți alți DJi în premieră în festival. Revin la castel Sasha și Bonobo, producători descoperiți de fanii festivalului la primele ediții și mereu foarte bine primiți aici.

Pentru cei care își iau energia din rock, aventura muzicală va trece prin metal alături de frații Max și Igor Cavalera, fondatorii Sepultura, ce au reînregistrat două dintre albumele "clasice" ale trupei și le vor prezenta live, într-o formulă nouă, Sleaford Mods, probabil cea mai punk trupă din UK la ora actuală, sau garage rock cu Iguana Death Cult și She Wants Revenge. Palaye Royale adaugă un strop de eleganță în line up, cu stilul lor unic, autodefinit ca fashionart-rock.

Ritmuri latino, africane sau orientale își găsesc spațiu pe cele 10 scene ale festivalului și la ediția a 10-a. Fie că vor cânta în spaniolă, precum iLe, câștigătoare a Latin Grammys pentru cel mai bun album urban, în turcă, așa cum o fac Derya Yildirim & Group Șimșek, sau pe ritmuri congoleze, o premieră prin concertul Fulu Miziki, artiștii aduc o importantă contribuție la misiunea festivalului de a promova muzică de calitate din întreaga lume.

Artiștii români rămân în centrul atenției și la ediția a 10-a a festivalului: Subcarpați, Vița de Vie, Coma, Vama, Irina Rimes, Byron, Delia, Șuie Paparude, CTC și alte zeci de nume sunt confirmate de către organizatori.

Prețuri bilete Electric Castle 2024

Abonamentele pentru ediția 2024 a festivalului sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 493,02 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Connect-R se luptă muzical cu Șuie Paparude la Red Bull SoundClash 2024

Connect-R și Șuie Paparude sunt artiștii care se pregătesc pentru cea mai creativă competiție muzicală - Red Bull SoundClash: 2 scene față-n față, 4 runde electrizante, un singur câștigător stabilit de public. Găsești în articol mai multe detalii despre acest eveniment.

Publicat

pe

Red Bull SoundClash: Connect-R vs. Șuie Paparude
Red Bull SoundClash: Connect-R vs. Șuie Paparude │ FOTO: Red Bull SoundClash www.facebook.com

Aflați față-n față, pe două scene despărțite de fani și de un decibelmetru care înregistrează fiecare strigăt și bătaie din palme, pentru combatanți, Red Bull SoundClash: Connect-R vs. Șuie Paparude este mai mult decât un concert obișnuit. Este o adevărată provocare ce-i determină să se reinventeze timp de 4 runde de foc, un meci dur care se joacă în fața celui mai exigent juriu: publicul. Evenimentul are loc pe 23 mai la Romexpo.

Cele patru runde Red Bull SoundClash:

RUNDA 1: THE COVER - Artiștii interpretează în stil propriu, pe rând, același hit internațional.

RUNDA 2: THE TAKEOVER - Connect-R începe o piesă din repertoriul personal, iar adversarul o preia din mers la jumătate și o continuă în propriul stil. Apoi rolurile se inversează, timp de 4 piese.

RUNDA 3: THE CLASH - Artiștii interpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.

RUNDA 4: THE WILDCARD - Cea mai așteptată probă a duelului, unde fiecare combatant scoate un as din mânecă, adică aruncă în scenă un invitat surpriză, care poate schimba complet dinamica rezultatului final.

Connect-R vs. Șuie Paparude

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA.

A colaborat cu artiști precum Loredana, Chris Mayer, Smiley, Johny Romano, Liviu Teodorescu, Shift, Raluka. A cucerit inimile ascultătorilor încă de la primele piese lansate și continuă să o facă și astăzi, oferind hit după hit.

Șuie Paparude și-a câștigat și consolidat poziția de cea mai îndrăgită trupă de muzică electronică alternativă, cu mare priză la publicul mainstream. Succesul său nu a dus la plafonarea artistică, ci dimpotrivă, a motivat un update permanent și căutarea continuă a unui vibe creativ pozitiv. Trupa și-a delectat fanii numeroși și variați fără a face compromisuri, printr-un stil fresh și divers, ce oscilează de la break beat la new wave, electroclash și dubstep.

Prețuri bilete Red Bull SoundClash: Connect-R vs. Șuie Paparude

  • Bilete de acces se găsesc online, la prețul de 200 lei (VIP) și 80 lei (Acces General). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending