Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Vama, Alternosfera și Șuie Paparude concertează la Route68 Summerfest

Pe 26 si 27 iulie, la Gurasada Park, în județul Hunedoara, ardelenii și bănățenii se vor scălda în valuri de muzică live la Route68 Summerfest. Line-up-ul include: Vama, Alternosfera, Șuie Paparude. Află mai multe detalii despre festival.

Urmărește-ne pe

Pe 26 si 27 iulie, la Gurasada Park, în județul Hunedoara, ardelenii și bănățenii se vor scălda în valuri de muzică live, printre corturi și hamace, în cadrul celui mai titrat festival din vestul României: Route68 Summerfest – Editia a III-a. Line-up-ul de anul acesta include nume precum Vama, Alternosfera, Suie Paparude, Coma, E.M.I.L., El Negro, The Rock și The Case. 

poster-route-68-summerfest-2013

La Route68 Summerfest nu sunt nisipuri aurii, dar găsești în schimb zonă de camping, tiroliană, escaladă, dirt park pentru biciclete și tir cu arcul, iar terasele îți vor servi porții uriașe de hamsii scăldate în mujdei, shoturi de tequila și hectolitri de bere rece, la super-ofertă: 3,5 lei draftul. Pentru cele două zile de festival prognoza meteo se anunță favorabilă: furtună de vară cu descărcări de chitări electrice și rafale intensificate de distracție și adrenalină.

Evenimentul va avea loc în Gurasada Fun Park, cel mai mare parc de aventuri, escaladă și ciclism din vestul României. Situat pe Valea Muresului, pe DN7/E68 în dreptul comunei Gurasada, complexul de agrement pune la dispoziția vizitatorilor o întreagă serie de activități sportive, întinse pe 22 de hectare de paăure: tiroliană, escalada, tir cu arcul, dirt park sau airsoft. Gurasada Fun Park dispune și de o pensiune/restaurant, camping pentru corturi și rulote, sală de jocuri (biliard, ping pong, darts) și internet wi-fi.

Biletele la Route68 Summerfest se pot achiziționa online pe MyTicket.ro și în rețeaua magazinelor Diverta din toată țara, la prețul de 35 lei/zi și 50 lei pentru abonamentele de două zile, cu campare inclusă.Accesul în parcul festivalului va fi permis începând de joi, 25 iulie, ora 12:00, în baza biletelor tip abonament. Pentru mai multe detalii privind programul evenimentului sau accesul la locatie, puteți intra pe site-ul www.route68.ro.

În conluzie: Stop. Drop & Rock

Line-up  Route68 Summerfest 2013: 

Vineri, 26.07

  • ALTERNOSFERA
  • COMA
  • THE ROCK
  • THE CASE

Sâmbătă, 27.07

  • VAMA
  • SUIE PAPARUDE
  • E.M.I.L.
  • EL NEGRO
  • CASTOR 604

Vama - "Perfect fără tine"

Citește mai multe despre AlternosferaȘuie PaparudeVama
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gojira, Planet H și The Bastard concertează la B'estFest Summer Camp

Gojira, Planet H, NotSoCommonDJ, The Bastard și UNU' se alătură artiștilor români confirmați în line-up-ul B'estFest Summer Camp. Ediția din...

Închide