Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Urmărește noul clip Nick Cave and the Bad Seeds - "Mermaids" - VIDEOCLIP

Nick Cave and the Bad Seeds a lansat cel de-al 3-lea videoclip, după cel realizat pentru piesa "Jubilee Street". Melodia este extrasă de pe noul album de studio al trupei, intitulat "Push The Sky Away", și se numește "Mermaids".

Nick Cave and the Bad Seeds

Într-o lume în care cultura este tot mai marginalizată iar societatea este plină de ură mai sunt artiști care încearcă să ne aducă puțină liniște interioară. Nick Cave and the Bad Seeds este un exemplu iar noul videoclip, intitulat "Mermaids", este filmat alb negru și ne invită la meditație. Clipul este filmat live în luna februarie în teatrul La Fonda din Los Angeles iar regia este semnată de britanicii Iain Forsyth & Jane Pollard. Melodia este inclusă pe ultimul album al artistului care poartă numele "Push The Sky Away".

Nick Cave

Nick Cave

Albumul "Push The Sky Away", prin care trupa sărbătorește 30 de ani de la înființare, a fost lansat pe 18 februarie și este înregistrat în studioul La Fabrique din sudul Franței. Este primul album fără Mick Harvey, care a părăsit trupa în ianuarie 2009. Produsul este disponibil în format standard CD, limited edition – care are ca bonus un DVD, vinil și digital download. Artwork-ul discului îl prezintă pe Nick Cave alături de o tânără goală.

Nick Cave and the Bad Seeds - "Mermaids"

Ultimul material semnat Nick Cave and The Bad Seeds este "Dig, Lazarus, Dig!!!", lansat în 2008. Discul, care a fost primit extraordinar de bine de critici, a avut ca sursă de inspirație chiar povestea biblică despre Lazăr, înviat de Iisus.

Tracklist "Push The Sky Away"

  1. We No Who U R
  2. Wide Lovely Eyes
  3. Water’s Edge
  4. Jubilee Street
  5. Mermaids
  6. We Real Cool
  7. Finishing Jubilee Street
  8. Higgs Boson Blues
  9. Push The Sky Away

Citește mai multe despre Nick Cave
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marc Anthony este locul 1 Billboard cu piesa sa nouă - VIDEO

Marc Anthony a lansat o nouă piesă latino denumită "Vivir Mi Vida", care ocupă deja prima poziţie a clasamentului Billboard...

Închide