Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Trupa Editors a interpretat o piesă nouă - "Honesty" - VIDEO

Invitată în studioul radioului 3VOOR12 (Olanda), trupa Editors a interpretat acustic o piesă nouă - "Honesty". Vezi înregistrarea prestației.
Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Urmărește-ne pe

Invitați în studioul radioului 3VOOR12 din Olanda, cei de la Editors au interpretat o piesă nouă. Aceasta se intitulează "Honesty", iar mai jos puteți vedea înregistrarea variantei acustice a cântecului extras de pe noul album "The Weight of Your Love". Materialul are lansarea oficială programată pentru 1 iulie 2013.

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

"Honesty" este cea de-a doua piesă dezvăluită de pe noul disc, după single-ul "A Ton of Love" lansat la începutul lunii mai, care se bucură și de un videoclip"The Weight of Your Love" este primul album înregistrat fără chitaristul Chris Urbanowicz, care a părăsit formația în aprilie 2012 și primul pe care apar noii membri Justin Lockey și Elliot Williams.

Materialul a fost înregistrat în mare parte live și a fost produs de Jacquire King și Flood, care a mai colaborat cu trupa la discul "In This Light and on This Evening". Legat de sound-ul noilor compoziții, solistul și liderul grupului Tom Smith a declarat că acesta reflectă iubirea sa pentru muzica unor trupe americane precum R.E.M. și Arcade Fire. De această dată, cei de la Editors au vrut ca piesele să fie realizate în așa fel încât să poată fi interpretate ușor și în variantă acustică. "Iubirea" este principala temă abordată în versuri, dar într-o formă ambiguă, ce lasă loc de nenumărate interpretări. Chiar Tom Smith a mărturisit într-un interviu pentru Daily Star că de fiecare dată când are senzația că este prea direct în versurile pe care le compune încearcă să le răsucească până ajung să fie ciudate și derutante.

Editors - "Honesty" live în studioul radioului 3VOOR12

Citește mai multe despre Editors
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink Martini revine în România pentru un nou concert la Sala Palatului

Trupa Pink Martini, fermecătoarea combinație de musical și world music, revine pentru o nouă degustare de calibru la Sala Palatului,...

Închide