Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Trupa Editors a interpretat o piesă nouă - "Honesty" - VIDEO

Invitată în studioul radioului 3VOOR12 (Olanda), trupa Editors a interpretat acustic o piesă nouă - "Honesty". Vezi înregistrarea prestației.
Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Invitați în studioul radioului 3VOOR12 din Olanda, cei de la Editors au interpretat o piesă nouă. Aceasta se intitulează "Honesty", iar mai jos puteți vedea înregistrarea variantei acustice a cântecului extras de pe noul album "The Weight of Your Love". Materialul are lansarea oficială programată pentru 1 iulie 2013.

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

"Honesty" este cea de-a doua piesă dezvăluită de pe noul disc, după single-ul "A Ton of Love" lansat la începutul lunii mai, care se bucură și de un videoclip"The Weight of Your Love" este primul album înregistrat fără chitaristul Chris Urbanowicz, care a părăsit formația în aprilie 2012 și primul pe care apar noii membri Justin Lockey și Elliot Williams.

Materialul a fost înregistrat în mare parte live și a fost produs de Jacquire King și Flood, care a mai colaborat cu trupa la discul "In This Light and on This Evening". Legat de sound-ul noilor compoziții, solistul și liderul grupului Tom Smith a declarat că acesta reflectă iubirea sa pentru muzica unor trupe americane precum R.E.M. și Arcade Fire. De această dată, cei de la Editors au vrut ca piesele să fie realizate în așa fel încât să poată fi interpretate ușor și în variantă acustică. "Iubirea" este principala temă abordată în versuri, dar într-o formă ambiguă, ce lasă loc de nenumărate interpretări. Chiar Tom Smith a mărturisit într-un interviu pentru Daily Star că de fiecare dată când are senzația că este prea direct în versurile pe care le compune încearcă să le răsucească până ajung să fie ciudate și derutante.

Editors - "Honesty" live în studioul radioului 3VOOR12

Citește mai multe despre Editors
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink Martini revine în România pentru un nou concert la Sala Palatului

Trupa Pink Martini, fermecătoarea combinație de musical și world music, revine pentru o nouă degustare de calibru la Sala Palatului,...

Închide