Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Trupa Cargo va lansa noul clip în cadrul unui concert - VIDEO

Cargo va lansa noul videoclip la piesa "Nu mă lăsa să-mi fie dor" pe 15 mai, în cadrul unui concert la Garajul Europa FM.

Publicat

pe

Formaţia Cargo - Adi Bărar, Adrian Igrişan, Ionuţ Carja, Florin Barbu şi Tavi Pilan
Formaţia Cargo - Adi Bărar, Adrian Igrişan, Ionuţ Carja, Florin Barbu şi Tavi Pilan

Formaţia Cargo pregăteşte lansarea unui nou videoclip pe data de 15 mai, în cadrul unui concert susţinut la Garajul Europa FM. Clipul a fost filmat la piesa "Nu mă lăsa să-mi fie dor", parte de pe viitorul album de studio al trupei.

Formaţia Cargo - Adi Bărar, Adrian Igrişan, Ionuţ Carja, Florin Barbu şi Tavi Pilan

Formaţia Cargo - Adi Bărar, Adrian Igrişan, Ionuţ Cârjă, Florin Barbu şi Tavi Pilan

În urmă cu o săptămână, Cargo a susţinut primul concert din Bucureşti în formula actuală, în cadrul evenimentului "Iubim 2 Roţi", o campanie de conştientizare a prezenţei vehiculelor pe două roţi în trafic – fie ele biciclete, mopede sau motociclete.

Suntem mândri că am participat la acest eveniment, mai ales că noi suntem pasionaţi de ciclism sau motoare. Publicul a fost extraordinar, au fost pe aceeaşi lungime de undă cu noi, am comunicat foarte bine”, a declarat Adrian Bărar.

Cargo a cântat timp de o oră, printre piesele interpretate numărându-se "Nu pot trai fără tine", “Ziua Vrăjitoarelor”, "Anarhia", "Dacă ploaia s-ar opri", dar şi “Aproape de voi”, melodia aleasă drept imn al evenimentului.

Formaţia rock Cargo a luat naştere în 1985 la Timişoara, iar noul material vine la şase ani după discul "XXII", care a marcat 22 de ani de carieră în anul 2007. De curând, în trupă a fost cooptat basistul Florin Barbu, unul dintre cei mai cunoscuţi instrumentişti din România şi endorser al firmei Warwick. Prima şedinţă foto a band-ului a fost concepută de către fiica chitaristului, Adriana Delia Bărar, poza de mai sus fiind realizată de aceasta. Ascultă mai jos varianta de studio a piesei "Nu mă lăsa să-mi fie dor":

AUDIO CARGO - Nu mă lăsa să-mi fie dor

Trending