Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Trooper va deschide concertul Megadeth de pe 22 mai de la București

Trooper va cânta în deschiderea concertului Megadeth, pe 22 mai 2013 la Arenele Romane din București. Evenimentul este organizat de Project Event.
Trooper in 2012

Trooper in 2012

După ce au deschis zeci de concerte ale celor mai mari trupe de rock din lume, cei de la Trooper dau lovitura din nou. Cea mai mare trupă de heavy metal din România va cânta în deschiderea concertului Megadeth, pe 22 mai
2013 la Arenele Romane din București. Evenimentul este organizat de Project Event.

Trooper

Trooper

Solistul trupei, Alin Dincă, a declarat:

"Niciodată nu am știut cum sa exprim bucuria de a urca pe scenă cu o trupă de asemenea calibru. Sunt fără cuvinte. Megadeth au scris pagini întregi de istorie. Nu cred că există un ascultător de muzică rock ce poate spune că nu știe cine este Dave Mustaine. Este un sentiment copleșitor să conștientizez că vom urca pe aceeași scenă cu Megadeth. Sper să ne ridicam la înălțimea acestui eveniment și să îi bucurăm pe oamenii care se vor afla în fața scenei. Știu că managementul Megadeth a avut un cuvant greu de spus în alegerea noastră, așa că: mulțumim Megadeth și mulțumim Project Events".

Alin Dincă "Coiotu" (voce), Aurelian Dincă "Balaurul" (chitară/clape/voce), Rădulescu Ionuț “Oscar" (bass/voce), Covalciuc Ionuț "John" (tobe/voce) și Laurențiu Popa "Popa" (chitară/voce) formează din 1995 cea mai iubită formație de heavy metal de la noi din țară. Au cântat pe aceeași scenă cu trupe ca Iron Maiden, Manowar, Scorpions, Prodigy, Judas Priest, Whitesnake, WASP, Europe, Sepultura, Rasmus, Dog Eat Dog, Nazareth, Royal Hunt... etc. Au caștigat numeroase premii, printre care amintim: "Cea mai bună trupă tânară", "Chitaristul anului", "Cel mai bun disc al anului", "Basistul anului", "Grupul anului", "Cel mai bun solist vocal", "Cea mai bună formație rock", "Cel mai bun album", "Cea mai bună lansare", "Cel mai bun concert aniversar".

Biletele pentru concertul Megadeth se găsesc în următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Național al Copiilor sau Stația de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro și IaBilet.ro.

Trooper - "Tari ca muntii" (Live at OST Festival 2012)

Citește mai multe despre MegadethTrooper
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dekadens a lansat "Violets constelation". Trupa lucrează la 2 albume - VIDEOCLIP

Dekadens a dezvăluit recent că se lucrează la realizarea a două noi albume, unul acustic și unul electric. Trupa a...

Închide