Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

The Heavy, pentru prima dată în România la B'ESTFEST Summer Camp 2013

B’ESTFEST Summer Camp aduce fanilor un nou nume în premieră în România - The Heavy. Ediția din acest an a festivalului va avea loc în perioada 5-7 iulie.
The Heavy

The Heavy

B’ESTFEST Summer Camp aduce fanilor un nou nume în premieră în România - The Heavy. Ediția din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park – Bucuresti, Tunari, printre artiștii confirmați deja numărându-se Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker și Friction.

The Heavy

The Heavy

The Heavy a luat naștere în 2007 și până în prezent are la activ trei albume lansate, piesele trupei reușind să se claseze pe primele locuri în topuri și să strângă milioane de vizualizari pe YouTube. "How You Like Me Now", "Short Change Hero", "What Makes a Good Man" sunt doar câteva dintre single-urile The Heavy pe care publicul român va avea ocazia să le asculte live în această vara la B’ESTFEST Summer Camp.

Cei patru membri ai trupei, originari din Marea Britanie, au devenit cunoscuți odată cu piesa "How You Like Me Know", melodie ce a făcut înconjurul lumii grație numeroaselor campanii publicitare în care a fost utilizată, printre care și cea din celebra pauză a Super Bowl-ului din 2010. Piesele The Heavy au fost adesea alese și pentru a ilustra soundtrack-uri ale unor seriale americane precum "Entourage", "Californication", "Rookie Blue" sau "Community".

Cu un stil aparte, greu de încadrat într-un curent muzical anume, The Heavy a atras atenția deopotrivă publicului și a criticilor de specialitate încă de la primele single-uri lansate în 2007, intrând în istorie ca prima trupa căreia celebrul realizator TV american, David Letterman, i-a cerut un bis în cadrul emisiunii sale Late Show with David Letterman.

The Heavy - "How You Like Me Now?"

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durată a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singură zi (70 RON) și voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile în pre-sale atât online pe www.MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu. Pentru mai multe detalii despre festival puteți consulta pagina din agendă dedicată evenimentului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alternosfera te cheamă luni la Guerrilive Acoustic Session

Luni, 20 mai, Alternosfera cântă acustic la Guerrilive Session cu Bogdan Șerban. Concertul va avea loc în Energiea, de la...

Închide