Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

The Family Rain concertează la Summer Well 2013

The Family Rain este cel de-al 2-lea nume confirmat la Summer Well 2013. Britanicii urcă pe scena din Domeniul Știrbey pe 11 august, a doua zi de festival.
The Family Rain

The Family Rain

The Family Rain este cel de-al doilea nume confirmat pentru festivalul Summer Well 2013. Tânăra formație a lansat recent primul EP, intitulat "Pushing It" la care a lucrat cu producătorul Jim Abbiss. Piesa ce dă titlul EP-ului se bucură și de un videoclip, prezentat chiar la începutul săptămânii, pe care îl puteți urmări mai jos.

The Family Rain

The Family Rain

Britanicii de la The Family Rain s-au lansat în ianuarie 2013 cu single-ul "Trust Me...I'm a genius", care a fost preluat de radioul X FM, un post de notorietate în Marea Britanie. Datorită promovării realizate de radio, grupul a ajuns la un public cât mai mare și a fost invitat să cânte în deschiderea celor de la The Courteeners în cadrul unui turneu susținut în Regatul Unit la începutul lunii martie. De asemena The Family Rain l-a acompaniat pe Willy Moon în turneul său European. "Carnival" este al doilea single, care cucerește inima lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, un DJ de radio cunoscut pentru simțul său de a face descoperiri muzicale. Spre sfărșitul lunii februarie, deja formația avea antamat primul său turneu în Regatul Unit, iar pe 11 august vor urca și pe scena de la Summer Well 2013.

În plus, cei de la The Family Rain au avut șansa să lucreze la albumul de debut cu producătorul Jim Abbiss, cel care a realizat și primul disc al trupei Arctic Monkeys, cel mai recent material IAMX - "Unified Field" și a colaborat cu Adele la ambele albume.

Summer Well 2013 se desfășoară în weekendul 10 - 11 august, în aceeași locație din Buftea, Domeniul Știrbey. În afară de The Family Rain, până acum organizatorii l-au mai confirmat pe Eugene McGuineess, artistul britanic de indie rock, pentru prima zi de festival. Pentru detalii despre prețurile abonamentelor și celelalte activități din cadrul festivalului accesați pagina dedicată evenimentului din Agenda InfoMusic

The Family Rain - "Pushing It"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigatorul dublei invitații la lansarea clipului OCS feat. Bean - "Visule"

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul de lansare a noului videoclip OCS - "Visule" feat Bean. Vezi dacă...

Închide