Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Tarja Turunen lansează un nou album, "Colours In The Dark"

La trei ani de la apriția albumului "What Lies Beneath" (2010), solista finlandeza Tarja Turunen va lansa pe 23 august cel de-al patrulea material discografic. Discul poartă numele "Colours In The Dark" și este mixat și masterizat de producatorul britanic Tim Palmer care a lucrat cu trupe ca Pearl Jam, U2, Robert Plant, David Bowie sau Ozzy Osbourne.

La trei ani de la apriția albumului "What Lies Beneath" (2010), solista finlandeza Tarja Turunen va lansa pe 23 august cel de-al patrulea material discografic. Discul poartă numele "Colours In The Dark" și este mixat și masterizat în Austin, Texas de către producatorul britanic Tim Palmer care a lucrat cu trupe ca Pearl Jam, U2, Robert Plant, David Bowie sau Ozzy Osbourne.

"Colours In The Dark" este distribuit de casa de discuri earMUSIC iar printre piesele incluse se numără "Neverlight", "500 Letters", "Never Enough", "Lucid Dreamer", "Into The Sun", "Medusa", "Victim of Ritual" și "Until Silence".

Tarja Turunen si Mike Terrana in concert clasic la Sala Palatului pe 7 mai 2013

Tarja Turunen si Mike Terrana in concert clasic la Sala Palatului pe 7 mai 2013

Despre acest produs, earMUSIC a declarat:

"Colours In The Dark" conține melodii care va surprinde ascultătorul însă îi oferă acestuia momente muzicale extraordinare și o atmosferă unică. Piesele sunt foarte heavy iar aranjamente muzicale va impresiona atât prin interpretare cât și prin compoziție".

După apariție, discul va fi promovat printr-o serie de concerte programate în Germania urmând ca în 2014 să beneficieze de un turneu mult mai amplu. Tarja Turunen a susținut marți, 7 mai, un concert la Sala Palatului din București și a anunțat în premieră că se va întoarce anul viitor pentru a susține un concert pe 16 octombrie în aceeași locație. Evenimentul va promova noul album iar Tarja va fi însoțită de această dată de trupă rock. Mai multe informații poți afla dacă citești recenzia concertului.

Solista a filmat și un nou videoclip de promovare despre care a declarat:

"Nu am vrut să fac un clip banal, plictisitor în care sa prezint versurile piesei. Voi apărea și eu în filmări însă acesta nu este primul clip oficial al discului. Este doar o versiune îmbunătățită a unui videoclip cu versuri. Filmarea a durat doar câteva ore și este realizată de Martin care a regizat și primul meu DVD solo, “Act I : Live in Rosario".

Tarja Turunen - "I Walk Alone"

Citește mai multe despre tarjaTarja Turunen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Punk-ul nu a murit, renaște. Arta trupei britanice Savages - VIDEO

Cu riscul de a stârni o mișcare feministă, cele patru membre Savages cu instinct revoluționar și versuri piperate sunt pregătite...

Închide