Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Suede și The XX cântă la Summer Well 2013

Suede și The XX cântă la Summer Well 2013. Line-up-ul festivalului se finalizează cu headlinerii ce vor concerta pe 10 și 11 august la Domeniul Știrbey.
Suede

Suede

Line-up-ul ediției de anul acesta a festivalului Summer Well 2013 este finalizat cu headlinerii Suede și The XX. Evenimentul va avea loc în perioada 10 - 11 august la Domeniul Știrbey din Buftea. În cele 2 zile de festival publicul va avea ocazia să-i vadă live pe McGuinness, The Family Rain, Spector, The 1975, AlunaGeorge, Everything Everything, The Vaccines și The Courteeners. Mai multe despre prețurile abonamentelor și activitățile din cadrul evenimentului găsiți în pagina festivalului din Agenda InfoMusic.

Suede

Suede

Suede

Suede a lansat la începutul anului "Barriers", primul single nou după o pauză de 10 ani. Acesta a anunțat noul material discografic, "Bloodparts", ce a apărut în luna martie. La scurt timp, Suede a prezentat încă o piesă nouă, "It Starts and Ends with You", pentru care a filmat și un videoclip. Grupul a lucrat la album timp de aproape 2 ani și a colaborat cu producătorul Ed Buller, care și-a mai adus contribuția până acum pe 3 discuri Suede. Formația, ce s-a reunit în 2010 după 7 ani de pauză, a pornit într-un turneu european de promovare ce include un concert și în România, în cadrul festivalului Summer Well 2013.

Suede -  "It Starts and Ends with You"

Suede a fost înființată în 1989 în Londra de către Brett Anderson și Justine Frischmann pentru ca în luna aprilie 1992 trupa să apară pe coperta revistei Melody Maker, fiind desemnată cea mai bună formație nouă în Marea Britanie. Un an mai târziu a apărut albumul de debut care la vremea respectivă a devenit cel mai bine vândut album de debut din Marea Britanie. Discul a intrat în topurile de specialitate și a câștigat premiul Mercury Music Prize. În 1994 a apărut cel de-al 2-lea material, "Dog Man Star", care a debutat pe locuk 3 în UK Albums Chart, acesta fiind considerat o adevărată bijuterie muzicală. Au urmat trei discuri de succes - "Coming Up" (1996), "Head Music" (1999) și "A New Morning" (2002), însă la sfârșitul anului 2003 membrii trupei au anunțat că se despart pentru a ocupa de alte proiecte muzicale.

The XX

The XX

The XX

Tinerii din Wandsworth, Londra au format grupul The XX în anul 2005, iar în august 2009 au prezentat albumul de debut, "XX". Datorită mixului de indie rock cu pop, la care se adaugă influențe electro de chill out și groove, grupul a atras atenția publicului și a jurnaliștilor de specialitate. Astfel, The XX a ajuns pe locul 1 într-un top realizat de The Guardian cu cele mai promițătoarele acte muzicale, iar publicația NME i-a poziționat pe locul 2 într-un clasament asemănător. În anul 2010, trupa a primit premiul Mercury Prize pentru primul disc, iar în 2013 a fost nominalizată la Brit Awards, categoria Cel Mai Bun Grup Britanic, dar a pierdut în favoarea celor de la Mumford and Sons. De asemenea, formația a contribuit la soundtrack-ul ecranizării Marele Gatsby cu melodia "Together".  În septembrie va lansa cel de-al 2-lea album, intitulat "Coexist", iar cel mai recent single prezentat este "Chained". 

The XX - "Chained"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Suede
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Star Riders (ex-Thin Lizzy) a lansat piesa "Kingdom Of The Lost"

Black Star Riders, noua trupă formată din membri Thin Lizzy, a lansat "Kingdom Of The Lost", al 2-lea single extras...

Închide