Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Suede a lansat clipul noului single "Hit Me" - VIDEOCLIP

Suede a lansat un noul videoclip "Hit Me", în care doi tineri vandalizează un muzeu. Suede vine în România vara aceasta, la festivalul Summer Well 2013.
Secvență clip Suede -

Secvență clip Suede - "Hit Me"

Urmărește-ne pe

Trupa Suede a dezvăluit un nou videoclip, realizat pentru single-ul "Hit Me", pe care îl puteți urmări mai jos. Clipul prezintă povestea a doi tineri care încep să vandalizeze un muzeu. Melodia este al doilea extras de pe noul album al trupei, "Bloodsports", lansat în martie anul acesta.

Secvență clip Suede - "Hit Me"

Secvență clip Suede - "Hit Me"

Suede a început promovarea noului material la începutul anului, când a lansat "Barriers", primul primul single nou după o pauză de 10 ani. La scurt timp după apariția materialului discografic, Suede a prezentat încă o piesă nouă, "It Starts and Ends with You", pentru care a filmat și un videoclip. Grupul a lucrat la albumul "Bloodsports" timp de aproape 2 ani și a colaborat cu producătorul Ed Buller, care și-a mai adus contribuția până acum pe 3 discuri Suede. Formația, ce s-a reunit în 2010 după 7 ani de pauză, a pornit într-un turneu european de promovare ce include un concert și în România, în cadrul festivalului Summer Well 2013, ce se desfășoara în perioada 10 -11 august la Domeniul Știrbey din Buftea. 

Suede a fost înființată în 1989 în Londra de către Brett Anderson și Justine Frischmann pentru ca în luna aprilie 1992 trupa să apară pe coperta revistei Melody Maker, fiind desemnată cea mai bună formație nouă în Marea Britanie. Un an mai târziu a apărut albumul de debut care la vremea respectivă a devenit cel mai bine vândut album de debut din Marea Britanie. Discul a intrat în topurile de specialitate și a câștigat premiul Mercury Music Prize. În 1994 a apărut cel de-al 2-lea material, "Dog Man Star", care a debutat pe locul 3 în Topul Albumelor din Regatul Unit, acesta fiind considerat o adevărată bijuterie muzicală. Au urmat trei discuri de succes - "Coming Up" (1996), "Head Music" (1999) și "A New Morning" (2002), însă la sfârșitul anului 2003 membrii trupei au anunțat că se despart pentru a ocupa de alte proiecte muzicale.

Suede - "Hit Me"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Suede
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solista de muzică fado Ana Moura susține 3 concerte în România

Ana Moura, una dintre marile speranţe ale fado-ului portughez va concerta în premieră in România în cadrul unui turneu național....

Închide