Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Subcarpati și Electric Fence concertează la B'estFest Summer Camp

Seria confirmărilor pentru B’ESTFEST Summer Camp continuă cu două noi nume autohtone: Subcarpați și Electric Fence. Acestea se vor alătura artiștilor din line-up-ul ediției 2013, urmând a urca pe scenele festivalului pe 6, respectiv 7 iulie.

Subcarpati

Seria confirmărilor pentru B’ESTFEST Summer Camp continuă cu două noi nume autohtone: Subcarpați și Electric Fence. Acestea se vor alătura artiștilor din line-up-ul ediției 2013, urmând a urca pe scenele festivalului pe 6, respectiv 7 iulie. Ediția din acest an a festivalului va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park – București, Tunari, printre artiștii confirmați deja numărându-se nume precum Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker și Friction.

Subcarpati

Subcarpati

Subcarpați este un manifest cultural contemporan, concentrat în jurul infiltrării folclorului local în diverse genuri muzicale din underground. Proiectul a fost lansat pe 1 decembrie 2010 și mizează pe un amestec de muzică tradițională românească cu ritmuri de dub, breaks și hip-hop, turntablism și proiecții video. "Când A Fost La '89" este prima piesă din activitatea Subcarpați, care numără până acum două albume (Sucarpati - 2010, Underground Folclor - 2012) și două compilații (Culese Din Cartier vol.1 -  2011, Culese Din Cartier prezintă: Argatu - 2012), lansate și distribuite gratuit. Din proiectul Subcarpați fac parte Bean MC, Vali Umbră, DJ Power Pe Vinil, VJ Andri, iar printre artiștii cu care aceștia au colaborat se numară Georgiana Manaila, AFO, Gnom, Mara, Brio, Chimie, Unda Comună și DJ Limun. Subcarpați va concerta în a doua zi a festivalului, trupa aflându-se pentru a doua oară pe scens B’ESTFEST Summer Camp, concertul de anul trecut fiind un adevărat succes.

Electric Fence este una dintre trupele indie-alternative autohtone ce s-a remarcat printr-un sound original și actual, o fuziune de muzică rock cu elemente de alternative, sonorități electro și influențe etnice. Împletirea dintre virtuozitate și energie debordantă, setlist-ul inspirat și nu în ultimul rând, calitățile de excepție ale solistei și ale instrumentiștilor au contribuit la crearea unui melanj surprinzător, tot mai apreciat de publicul român și nu numai. Electric Fence a devenit la scurt timp după formare unul dintre numele importante ale scenei indie românești, piese ca Ready, Steady, Go!, Wrong sau (I Don’t Wanna) Think Twice (ajunse hit-uri la radiourile alternative locale) urmând a fi incluse pe albumul Music from the Wardrobe ce se va lansa în toamnă. Anul acesta, membrii Electric Fence vor concerta live în cadrul B’ESTFEST Summer Camp în cea de-a treia zi a festivalului.

Prezentat de Ciuc Premium și Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durata a celor trei zile de festival costă 150 lei, biletele pentru o singură zi 70 lei și voucherele de camping – 20 lei. Acestea sunt disponibile în pre-sale atât online pe MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu.

Citește mai multe despre Electric FenceSubcarpati
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maroon 5 a lansat "Love Somebody" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Maroon 5, "Love Somebody". Criticii de la New York Times susțin că piesa este "o pledoarie pentru...

Închide