Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România

Spectacolul Fire of Anatolia s-a reprogramat pe data de 6 decembrie

Din motive logistice, spectacolul Fire of Anatolia de pe 17 mai, Sala Palatului, se reprogramează pe 6 decembrie 2013. Biletele rămân în vânzare la aceleași prețuri ca și până acum.
Spectacolul

Spectacolul "Fire of Anatolia"

Din motive logistice (reconfigurare turneu), show-ul pe care dansatorii de la Fire of Anatolia urmau să-l susțină la București pe 17 mai, la Sala Palatului, se reprogramează pe 6 decembrie 2013.

Spectacolul "Fire of Anatolia"

Spectacolul "Fire of Anatolia"

Biletele rămân în vânzare la aceleași prețuri ca și până acum, 80, 100, 120, 160, 200, 260 şi 300 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate și in două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

În cazul în care nu pot participa la spectacolul reprogramat, spectatorii care vor să își recupereze contravaloarea biletelor achiziționate sunt rugați să se adreseze până la data de 31 mai inclusiv punctelor de vânzare Eventim de unde au cumpărat biletele, iar în cazul biletelor achiziționate online să trimită o solicitare la adresa contac[email protected] și să returneze biletele în original până la data limită, la biroul Eventim (Str. Polonă nr. 15, Sector 1, București).

Una din cele mai mari și mai cunoscute companii de dans din lume, Fire of Anatolia își trage seva din mitologia și cultura anatoliană. Trupa Fire of Anatolia este un adevărat fenomen internațional. A susținut reprezentații în mai mult de 85 de țări, în fața a peste 20 de milioane de spectatori. Compania deține două recorduri înscrise în Guiness Book, unul pentru cel mai rapid dans, cu 241 de pași pe minut, și un altul pentru cea mai mare audiență, 400000 de persoane în Eregli, Turcia.

VIDEO: Fire of Anatolia - Turkish Dance - Horon

Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dark Tranquillity a lansat clipul "Uniformity" - VIDEOCLIP

Formația suedeză Dark Tranquillity va lansa pe 27 mai cel de-al 10-lea album intituat "Construct". Primul video de promovare este...

Închide