Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Spectacolul Fire of Anatolia s-a reprogramat pe data de 6 decembrie

Din motive logistice, spectacolul Fire of Anatolia de pe 17 mai, Sala Palatului, se reprogramează pe 6 decembrie 2013. Biletele rămân în vânzare la aceleași prețuri ca și până acum.
Spectacolul

Spectacolul "Fire of Anatolia"

Din motive logistice (reconfigurare turneu), show-ul pe care dansatorii de la Fire of Anatolia urmau să-l susțină la București pe 17 mai, la Sala Palatului, se reprogramează pe 6 decembrie 2013.

Spectacolul "Fire of Anatolia"

Spectacolul "Fire of Anatolia"

Biletele rămân în vânzare la aceleași prețuri ca și până acum, 80, 100, 120, 160, 200, 260 şi 300 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate și in două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

În cazul în care nu pot participa la spectacolul reprogramat, spectatorii care vor să își recupereze contravaloarea biletelor achiziționate sunt rugați să se adreseze până la data de 31 mai inclusiv punctelor de vânzare Eventim de unde au cumpărat biletele, iar în cazul biletelor achiziționate online să trimită o solicitare la adresa [email protected] și să returneze biletele în original până la data limită, la biroul Eventim (Str. Polonă nr. 15, Sector 1, București).

Una din cele mai mari și mai cunoscute companii de dans din lume, Fire of Anatolia își trage seva din mitologia și cultura anatoliană. Trupa Fire of Anatolia este un adevărat fenomen internațional. A susținut reprezentații în mai mult de 85 de țări, în fața a peste 20 de milioane de spectatori. Compania deține două recorduri înscrise în Guiness Book, unul pentru cel mai rapid dans, cu 241 de pași pe minut, și un altul pentru cea mai mare audiență, 400000 de persoane în Eregli, Turcia.

VIDEO: Fire of Anatolia - Turkish Dance - Horon

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dark Tranquillity a lansat clipul "Uniformity" - VIDEOCLIP

Formația suedeză Dark Tranquillity va lansa pe 27 mai cel de-al 10-lea album intituat "Construct". Primul video de promovare este...

Închide