Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Spectacolul Crazy Horse Paris - Forever Crazy de la București a fost ANULAT

Show-ul Forever Crazy pe care celebrul cabaret Crazy Horse Paris trebuia să-l susțină în mai la World Trade Plaza a fost anulat. Detalii returnare bilete.

Publicat

pe

Vlada Krassilnikova - Crazy Dancers
Vlada Krassilnikova - Crazy Dancers

Spectacolul Forever Crazy pe care celebrul cabaret din Paris, Crazy Horse, trebuia să-l susțină la București în perioada 23 - 26 mai la World Trade Plaza a fost anulat. Organizatorul evenimentului, Amphitrion a anunțat că decizia a fost luată din motive de ordin logistic. În același timp se încearcă reprogramarea reprezentațiilor în funcție de programul viitor al turneului, mai multe detalii urmând a fi comunicate ulterior.

Cei care și-au achiziționat bilet pentru oricare dintre cele patru reprezentații Forever Crazy programate între 23 și 26 mai la World Trade Plaza își pot recupera contravaloarea acestuia de la punctele de vânzare de la care a fost cumpărat - respectiv rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau de pe myticket.ro - în perioada 9 mai - 17 iunie.

Vlada Krassilnikova - Crazy Dancers

Vlada Krassilnikova - Crazy Dancers

Forever Crazy este unul dintre cele cunoscute și seducătoare spectacole de cabaret din Paris și ar fi adus în Capitală timp de 4 zile atmosfera pariziană, sofisticată și fermecătoare a cabaretului Crazy Horse. Înființat în anul 1951, în Paris, de către artistul de avant-garda Alain Bernardin, cabaretul original Crazy Horse prezintă un spectacol vizual unic unde feminitatea îmbină creația artistică într-un show adus drept omagiu frumuseții universale. Stilul artistic inovator și captivant al show-urilor Crazy Horse a sedus în cei 60 de ani peste 15 milioane de spectatori, printre aceștia numărându-se Warren Beatty, Elvis Presley, Elizabeth Taylor, președintele John F. Kennedy, Jackie și Aristotle Onassis, Salvador Dali, Sting și recent Madonna, Christina Aguilera, Sharon Stone, Kylie Minogue, Kayne West, Beyonce, Steven Spielberg, Pink, Marc Jacobs, Daniel Buren, Elie Saab, Sonia Rykiel, Albert Elbaz, Paolo Coelho, Pedro Almodovar sau Jean Paul Gaultier .

Spectacolele combină o serie de povești unde siluetele dansatoarelor aduc la viață fantezii universale. În timpul scenelor de dans, formele trupurilor sunt scăldate într-o paletă bogată de lumini ce dezleagă fantezii năucitoare, spre o definire misterioasa dintre linia corpului și structura reflexiei. Fiecare tablou al spectacolului Forever Crazy are propria poveste, combinând mișcările clasice de cabaret cu liniile unduitoare perfecte ale dansatoarelor, în imagini îmbrăcate în lumini seducătoare.

Trending