Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Snoop Lion și Miley Cyrus au lansat "Ashtrays and Heartbreaks" - VIDEOCLIP

Snoop Lion a lansat videoclipul noului single, "Ashtrays and Heartbreaks", cântat în colaborare cu Miley Cyrus. Single-ul este extras de pe "Reincarnated".
Snoop Lion și Miley Cyrus

Snoop Lion și Miley Cyrus

Snoop Lion a lansat videoclipul noului single "Ashtrays and Heartbreaks" cântat în colaborare cu Miley Cyrus. Clipul este regizat de PR Brown și îi prezintă pe cei doi artiști doar ca niște proiecții în oglinzile și geamurile de peste tot, inclusiv pe cele ale mașinilor sau vitrinelor de magazine. În timp ce piesa curge, clipul ne plimbă pe străziile sărace din Los Angeles , unde oamenii se chinuie să supraviețuiască.

Secvență clip Snoop Lion feat. Miley Cyrus - "Ashtrays and Heardbreaks"

Secvență clip Snoop Lion feat. Miley Cyrus - "Ashtrays and Heardbreaks"

"Ashtrays and Heartbreaks" este primul single extras de pe noul album al lui Snoop Lion, "Reincarnated", lansat în aprilie, anul acesta. Compusă de Calvin Broadus, Thomas Pentz, Ariel Rechtshaid, Andrew Hershey și Angela Hunte, melodia a trezit controverse cu mult timp înainte de a fi dată spre ascultare. Zvonurile privind colaborarea dintre Snoop Lion și Miley Cyrus au fost inițiate chiar de cei doi artiști care au postat pe internet o fotografie împreună, fără a da prea multe detalii.

snoop-lion-miley-cyrus-ashtrays-and-heartbreaks-singleCu toate că presa de specialitate a fost reticentă cu privire la o melanj muzical cu Snoop Lion și Miley Cyrus, melodia s-a bucurat instant de un succes foarte mare. Melodia a fost postată pentru prima dată pe 3 aprilie, pe Soundcloud-ul oficial al lui Major Lazor, care a produs cântecul și a strâns într-o singură zi 1,5 milioane de vizualizări. A doua zi, cântecul a fost lansat pe iTunes ca single oficial, iar începând cu data de 29 aprilie au început să ruleze și la radiouri.

Albumul "Reincarnated" este primul material lansat de Snoop sub titulatura de Snoop Lion și reprezintă îndepărtarea sa de hip hop și regăsirea sa în muzica reggae. Artistul a înregistrat numeroase colaborări pentru acest disc, astfel că, în afară de Miley Cyrus mai apar Drake, Chris Brown, Busta Rhymes, Akon, Rita Ora, Mavado, Popcaan, Mr. Vegas, Collie Buddz și mulți alții. Producția a fost realizată de Major Lazer, Ariel Rechtshaid, 6Blocc, Dre Skull, Supa Dups și Diplo, care a fost producător executiv. În plus, albumul este parte dintr-un proiect mai amplu, un documentar realizat de Snoop Lion în care prezintă călătoria sa de la Snoop Dogg la Snoop Lion.

Snoop Lion feat. Miley Cyrus - "Ashtrays and Heardbreaks"

Citește mai multe despre Miley CyrusSnoop Dogg
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Atrocity la Maximum Rock Festival din București

Atrocity este noul nume confirmat pentru festivalul Maximum Rock Festival ce va avea loc in zilele de 25 și 26...

Închide