Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Shift și Marius Moga admiră femeile urcate "Sus pe toc" - VIDEOCLIP

Shift și Marius Moga admiră femeile care poartă tocuri, motiv pentru care le-au dedicat noul single "Sus pe toc". Vezi clipul piesei.

Urmărește-ne pe

Shift și Marius Moga au o slăbiciune pentru femeile pe tocuri pentru care au compus piesa "Sus pe toc". Noul single se bucură și de un videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Regizat de Iulian Moga, clipul este plin de distracție, femei frumoase și foarte mulți pantofi cu toc, de diverse mărimi, forme și culori.

Shift feat. Marius Moga - "Sus pe toc"Shift feat. Marius Moga - "Sus pe toc"

Shift feat. Marius Moga - "Sus pe toc"

Shift cântă despre petreceri, bună dispoziție și celebrul toc care pune în evidență feminitatea, eleganța și senzualitatea femeii. În clip este prezentat și "Laboratorul deMoga" unde artiști din toate domeniile - sculptori, designeri, pictori, strungari, frezori, matrițeri, compozitori, producători, regizori - lucrează împreună cu femei frumoase la realizarea unui pantof cu toc imens, pe care îl plimbă apoi prin oraș. Din videoclip nu lipsesc Adda Moldovan, What’s UP, Ciprenko și Ionuț Vasilache, puși și ei pe distractțe "la nivel înalt".

Gabriel Mihai Istrate, cunoscut sub numele de scenă Shift, este un cântăreț și producător, în prezent semnat la casele de discuri Sprint Media Group și Cat Music. Artistul s-a făcut cunoscut prin single-ul său de debut "Pe Cuvânt’" (feat. Kamara & Do-Re-Mi), care a fost numit "Imnul Copiilor" de către publicațiile de specialitate. "Viața-i de vină" (feat. George Nicolescu) este cel de-al doilea single semnat de Shift, care s-a bucurat de succes ajungând în topurile muzicale radio și TV. Printre cele mai recente piese ale artistului se numără "Lejer" și "Muzică de noapte’"(feat. What’s Up), o invitație la relaxare, la evadarea din cotidianul urban agitat.

Shift feat. Marius Moga - "Sus pe toc"

Citește mai multe despre Marius MogaShift
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE