Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Shaka Muv revine cu un nou single exploziv, "Crazy" - AUDIO

Shaka Muv a lansat noul single "Crazy" compus de Randi. Tempo-ul energic și plin de energie pozitivă se îmbină cu versuri despre senzualitatea femeilor.
Shaka Muv -

Shaka Muv - "Crazy" single cover

Shaka Muv are un nou single intitulat "Crazy", pe care îl puteți asculta mai jos. Cântecul, lansat sub eticheta Famous Production, pune în valoare timbrul vocal al artistei, printr-o interpretare puternică și senzuală. Melodia este o explozie de energie, la fel ca toate single-urile sale de până acum.

Shaka Muv - "Crazy"

Shaka Muv - "Crazy"

Tempo-ul electrizant al piesei este menit să aducă voie bună, poftă de viață și bineînțeles, mult dans. "Crazy" este compusă de Randi și produsă de Famous Production.

"Crazy este o melodie energică, plină de viață, care iți dă o stare de bine si multa energie pozitiva. Pe de o parte, Crazy ne transmite mesajul ‘Trăiește-ți viața  si bucură-te de prezent’, iar pe de altă parte, versurile vorbesc despre senzualitatea și puterea femeilor", spune Shaka Muv, pe numele său adevărat Miruna Mănescu.

Shaka Muv este un proiect care explorează senzualitatea feminina, fanteziile, culoarea și pasiunea în materie de muzică. Totul a început în 2011, când Randi a produs primul single al artistei, "Save", povestea exotică a unei regine amazoniene. Melodia s-a bucurat de succes și a propulsat-o pe artistă în atenția radiourile comerciale românești și a ascultătorilor de muzică dance. Shaka Muv a reușit să-și mențină poziția si prin al doilea single, "Illegal" feat. DJ M.E.G, lansat în februarie 2012. Cu un timbru vocal interesant, Miruna injectează pasiune și energie în compozițiile lui Randi.

Shaka Muv - "Crazy"

Citește mai multe despre Randi
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
LaLa Band lansează album nou în concertul din 1 iunie - FOTO REPETIȚII

LaLa Band repetă intens pentru concertul de pe 1 iunie de la Arenele Romane, unde va lansa noul album. Vezi...

Închide