Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Shadowbox & Chimie și East Roots concertează la B'estFest Summer Camp

Shadowbox & Chimie și East Roots se alătură artiștilor români confirmați in line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp, printre care se numără Vița de Vie, Subcarpați, Electric Fence, Coma și Changing Skins.

Shadowbox

Shadowbox & Chimie și East Roots se alătură artiștilor români confirmați in line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp, printre care se numără Vița de Vie, Subcarpați, Electric Fence, Coma și Changing Skins. Ediția din acest an a festivalului va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park – București, Tunari, printre artiștii confirmați deja numărându-se nume precum Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker și Friction.

Shadowbox

Shadowbox

Shadowbox s-a format în anul 2010, cand Mihai Iordache (bass), Silviu Badea, Răzvan Ristea (tobe) și Rareș Bartos (voce) s-au întâlnit și au decis să nu rateze oportunitatea de a face muzica împreună. Anul acesta trupa l-a cooptat în proiect și pe Codin Orășeanu (Low Freq) care se ocupă de partea de keys and synths. În piesele trupei se regăsesc influențe muzicale ale fiecărui membru, aceasta creând un sunet electic ce pendulează între grime, dub și hip hop. În perioada 2009 - 2011, chimie a făcut parte din trupa Specii (alături de Dragonu' și gAZAh), aceasta fiind considerată un adevarat fenomen cultural underground, ce a strâns rapid un număr mare de fani, devenind astfel unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale autohtone. Trupa s-a destrămat în anul 2012, Chimie dezvoltându-și cariera solo, păstrând însă și baza de fani din perioada Specii pe care a continuat să o extindă prin diversitatea stilului abordat. Anul 2012 s-a dovedit a fi unul important pentru cariera sa, Chimie colaborând cu Loredana Groza, susținând un concert alături de aceasta, Gojira, Planet H și Banda Agurida. Totodată, Loredana apare ca invitat pe cel mai recent album lansat de acesta, "De la zei la cimpanzei". Shadowbox & Chimie vor concerta anul acesta la B’ESTEFST Summer Camp în cea de-a treia zi a festivalului.

East Roots nu este doar o trupă, este un concept. S-a înființat în 2009 în București și s-a afirmat pe scena muzicală românească cu un sound nou, imposibil de etichetat ce îmbină cele mai surprinzătoare elemente: drum & bass, reggae, ska, dubstep și dancehall cu pasaje de sitar (instrument tradițional oriental). În 2012 trupa a lansat primul album din carieră, intitulat "From the east to the west", o combinație de stiluri specifică trupei ce sparge tiparele și le combină sub același sound general de reggae. După ce a cântat în deschiderea unor trupe precum Dub Incorporation, Gentleman, Alborosie, Dubioza Kolektiv, East Roots va concerta vara aceasta în premieră la B’ESTFEST Summer Camp, pe 6 iulie, în cea de-a doua zi a festivalului.

Prezentat de Ciuc Premium și Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durata a celor trei zile de festival costă 150 lei, biletele pentru o singură zi 70 lei și voucherele de camping – 20 lei. Acestea sunt disponibile în pre-sale atât online pe MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte acustice Luna Amară la sfârșit de mai, început de iunie

Trupa Luna Amară va porni o scurtă serie de cântări prin țară, grupate într-un "acoustic weekend". Vezi în ce orașe...

Închide