Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Shadowbox & Chimie și East Roots concertează la B'estFest Summer Camp

Shadowbox & Chimie și East Roots se alătură artiștilor români confirmați in line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp, printre care se numără Vița de Vie, Subcarpați, Electric Fence, Coma și Changing Skins.

Publicat

pe

Shadowbox

Shadowbox & Chimie și East Roots se alătură artiștilor români confirmați in line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp, printre care se numără Vița de Vie, Subcarpați, Electric Fence, Coma și Changing Skins. Ediția din acest an a festivalului va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park – București, Tunari, printre artiștii confirmați deja numărându-se nume precum Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker și Friction.

Shadowbox

Shadowbox

Shadowbox s-a format în anul 2010, cand Mihai Iordache (bass), Silviu Badea, Răzvan Ristea (tobe) și Rareș Bartos (voce) s-au întâlnit și au decis să nu rateze oportunitatea de a face muzica împreună. Anul acesta trupa l-a cooptat în proiect și pe Codin Orășeanu (Low Freq) care se ocupă de partea de keys and synths. În piesele trupei se regăsesc influențe muzicale ale fiecărui membru, aceasta creând un sunet electic ce pendulează între grime, dub și hip hop. În perioada 2009 - 2011, chimie a făcut parte din trupa Specii (alături de Dragonu' și gAZAh), aceasta fiind considerată un adevarat fenomen cultural underground, ce a strâns rapid un număr mare de fani, devenind astfel unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale autohtone. Trupa s-a destrămat în anul 2012, Chimie dezvoltându-și cariera solo, păstrând însă și baza de fani din perioada Specii pe care a continuat să o extindă prin diversitatea stilului abordat. Anul 2012 s-a dovedit a fi unul important pentru cariera sa, Chimie colaborând cu Loredana Groza, susținând un concert alături de aceasta, Gojira, Planet H și Banda Agurida. Totodată, Loredana apare ca invitat pe cel mai recent album lansat de acesta, "De la zei la cimpanzei". Shadowbox & Chimie vor concerta anul acesta la B’ESTEFST Summer Camp în cea de-a treia zi a festivalului.

East Roots nu este doar o trupă, este un concept. S-a înființat în 2009 în București și s-a afirmat pe scena muzicală românească cu un sound nou, imposibil de etichetat ce îmbină cele mai surprinzătoare elemente: drum & bass, reggae, ska, dubstep și dancehall cu pasaje de sitar (instrument tradițional oriental). În 2012 trupa a lansat primul album din carieră, intitulat "From the east to the west", o combinație de stiluri specifică trupei ce sparge tiparele și le combină sub același sound general de reggae. După ce a cântat în deschiderea unor trupe precum Dub Incorporation, Gentleman, Alborosie, Dubioza Kolektiv, East Roots va concerta vara aceasta în premieră la B’ESTFEST Summer Camp, pe 6 iulie, în cea de-a doua zi a festivalului.

Prezentat de Ciuc Premium și Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durata a celor trei zile de festival costă 150 lei, biletele pentru o singură zi 70 lei și voucherele de camping – 20 lei. Acestea sunt disponibile în pre-sale atât online pe MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu.

Comentează

Trending