Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Ruby a lansat un single nou, "Două suflete" - AUDIO

Ruby a lansat noul single "Două suflete", pe care îl puteți asculta pe InfoMusic.ro. Melodia este compusă și produsă de Alex Velea, Smiley și Șerban Cazan în studioul Hahaha Production.
Ruby -

Ruby - "Două suflete" single cover

De Ruby am început să au auzim de când artista a lansat piesa "Stinge lumina", care s-a bucurat de succes pe online și a fost difuzat în heavy rotation la majoritatea radiourilor comerciale din România. Pe de altă parte, piesa a avut parte și de numeroase parodii, care au făcut-o chiar și pe artistă să se amuze. Acum Ruby vine cu single nou, intitulat "Două suflete", pe care îl puteți asculta mai jos.

Ruby - "Două suflete" single cover

Ruby - "Două suflete" single cover

"De când am ascultat prima variantă de piesă pentru - și mă refer aici la un stadiu incipent (un beat și un synth produs de colegul meu, Boier Bibescu) - mi-am dat seama că e super potrivită pentru mine și că o să iasă extraordinar de bine. Culmea e că spre deosebire de unde am lucrat câteva luni, am reușit să o finalizăm cap coadă într-o singură zi. Sunt foarte mândră și mulțumită de rezultat, și sperăm cu toții că va avea un impact cel puțin la fel de puternic ca și "Stinge lumina", a declarat Ruby.

Melodia a fost compusă și produsă tot de studiourile Hahaha Production. Cei care s-au ocupat de proiect au fost Șerban Cazan, Smiley și Alex Velea, un bun și vechi prieten al lui Ruby, pe care o promovează cu fiecare ocazie.

"Era momentul ca Ruby să lanseze un nou single. Am întârziat un pic cu apariția, pentru că inițial lucrasem la cu totul altă piesă. Dar alegerea ulterioară pe care am făcut-o este mai mult decât potrivită. Pentru mine personal, succesul pe care îl are Ruby în acest moment nu este o surpriză, este un lucru absolut normal și o consecință a muncii, calităților și implicarea activă în tot ceea ce ține de proiectul ei. Va fi cu siguranță una dintre piesele de top ale acestei veri!", a precizat Alex Velea.

Ruby - "Două suflete"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Eq2pJJlUDys&w=600]

 

Citește mai multe despre Alex VeleaSmiley
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna a regizat noul său clip "Dame Tu Amor" feat. Reik - VIDEOCLIP

Inna a lansat noul clip "Dame Tu Amor", realizat în colaborare cu trupa mexicană Reik. Clipul este regizat de Inna...

Închide