Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Robin and the Backstabbers lansează "Marele Zgomot" - VIDEO

Robin and the Backstabbers lansează noul single "Marele Zgomot" în cadrul unui concert la Teatrul de Vară Herăstrău. Urmărește video cu piesa live.
Robin and the Backstabbers la InfoMusic (Andrei Fântănă, Vladimir proca, Robin, Radu Moldovan)

Robin and the Backstabbers la InfoMusic (Andrei Fântănă, Vladimir proca, Robin, Radu Moldovan)

Robin and the Backstabbers prezintă al doilea single extras de pe albumul de debut "Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad" în cadrul unui concert ce va avea loc pe 30 mai la Teatrul de Vară Herăstrău. Intitulat "Marele Zgomot", single-ul a avut premiera la radio, marți, la LogOut cu Bogdan Șerban, de pe Radio Guerrilla.

Robin and the Backstabbers - trofeul On Air Music Awards

Robin and the Backstabbers - trofeul On Air Music Awards

"Va fi liniște, va fi seară. Va fi o oglindă. Vom fi inconjurați de prieteni (și) pe scenă, în momente alese cu drag și umor, pentru a vă oferi o experiență memorabilă", spune trupa în prezentarea concertului atipic pe care îl pregătește. Cine vor fi acești prieteni/invitați speciali? Știm sigur că trupa din Cluj, Theory of Mind va urca pe scenă. Pe de altă parte pe afișul concertului apare un colaj cu diferiți artiști, printre care se numără și Aylin, Gojira, Deliric și Planet H.

Noul single "Marele Zgomot" va beneficia și de un videoclip, la care trupa a început deja filmările. După succesul incredibil al clipului "SPNZRTA", așteptările pentru noul material video sunt ridicate. În momentul de față, Robin and the Backstabbers se bucură de notorietate și de atenția unui public din ce în ce mai numeros, motiv pentru care următoarele lansări sunt esențiale pentru a păstra formația într-un sens ascendent.

În același timp, Robin and the Backstabbers lucrează și la viitorul album. Acesta se intitulează "Arhanghel’sk", va conține 14 piese și este posibil să apară în toamnă anului viitor. Materialul va fi al doilea din trilogia începută cu "Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad" și va fi urmat de un alt album despre care știm doar că se va numi " Vladivostok".

Robin and the Backstabbers - "Marele zgomot", la foc (Tasuleasa Social)

Citește mai multe despre Robin and the Backstabbers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Află ce trupe cânta în deschiderea concertului Children of Bodom

Children of Bodom va lansa pe 6 iunie 2013 cel de-al 8-lea material discografic intitulat "Halo of Blood". Pentru promovarea...

Închide