Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions

Robin and the Backstabbers a lansat "Marele Zgomot" - VIDEOCLIP

Urmărește cel mai nou videoclip lansat de Robin and the Backstabbers pentru single-ul "Marele Zgomot", în care Robin are o ciocnire cu mici soldați.
Secveță Robin and the Backstabbers -

Robin and the Backstabbers

Robin and the Backstabbers a lansat videoclipul noului single, "Marele Zgomot", al doilea extras de pe albumul de debut "Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad". De această dată, membrii formației au renunțat la simbolistica din "SPNZRTA" în favoarea unui scenariu mai realist plin de acțiune și, evident, cu mult zgomot.

Secveță Robin and the Backstabbers - "Marele Zgomot"

Secveță Robin and the Backstabbers - "Marele Zgomot"

Videoclipul a fost regizat chiar de basistul formației, Vlad Fenesan și a fost produs de Griffon&Swans. Filmările au durat o singură zi și s-au defășurat în compania unor copii de 7 ani. Inițial, Robin a crezut că va fi greu de comunicat și de lucrat cu cei mici, însă experiența s-a dovedit a fi una amuzantă. Acțiunea se petrece într-un poligon de tragere lângă București și începe cu Robin alergând în zgomotul unor focuri de armă.

Robin Proca despre Marele Zgomot la InfoMusic.ro

Robin and the Backstabbers se pregătește să lanseze oficial single-ul în cadrul unui concert inedit, ce se anunță cu muzică bună și umor. Spectacolul este programat pentru data de 30 mai, la Teatrul de Vară Herăstrău. În deschidere vor cânta cei de la Theory of Mind, iar pe scenă vor urca alături de formație invitați speciali precum Deliric, Gojira, Aylin și Planet H. Afișul inițial al evenimentului îl prezenta și pe Smiley, dar acesta nu va putea ajunge la concert, ne-a mărturisit Robin cu puțin timp înainte de concert.

În același timp, Robin and the Backstabbers lucrează și la viitorul album. Acesta se intitulează "Arhanghel’sk", va conține 14 piese și este posibil să apară în toamnă anului viitor. Materialul va fi al doilea din trilogia începută cu "Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad" și va fi urmat de un alt album despre care știm doar că se va numi "Vladivostok".

Robin and the Backstabbers - "Marele Zgomot"

Citește mai multe despre Robin and the Backstabbers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie J a lansat "Wild" feat. Big Sean & Dizzee Rascal - VIDEOCLIP

Jessie J a lansat primul single de pe cel cel de-al doilea album din carieră. Piesa se numește "Wild" și...

Închide