Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Robbie Williams și Dizzee Rascal "Goin' Crazy" călare pe scootere - VIDEOCLIP

Robbie Williams a colaborat cu Dizzee Rascal pentru cel mai recent single al rapper-ului, "Goin' Crazy". Videoclipul piesei poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Robbie Williams a colaborat cu Dizzee Rascal pentru cel mai recent single al rapper-ului, "Goin' Crazy". Piesa este extrasă de pe noul album al lui Dizzee, intitulat "The Fifth", și marchează prima colaborare a celor doi artiști britanici. Mai jos puteți urmări videoclipul rezultat din nebunia fuziunii muzicale și a viziunii artistice.

Robbie Williams și Dizee Rascal în clipul "Goin' Crazy"

Robbie Williams și Dizzee Rascal în clipul "Goin' Crazy"

Colaborarea dintre Robbie Williams și Dizzee Rascal s-a înfiripat în urma unei discuții ce a avut loc la reședința artistului pop rock.

"Vorbisem cu Dizzee să vină la acasă la mine, în LA, pentru o discuție de vreo oră. A venit la mine pe la 6 seara, am stat de vorbă cu orele și a plecat la 6 dimineața. La final mi-a spus că vrea ca piesa să aibă un sound Queen. A fost o seara pe cinste", a povestit Robbie Williams, adăugând: "Piesa mi s-a părut foarte tare de la prima audiție. Îmi place vibe-ul și energia lui Dizzee și cred că este cu adevărat talentat. Pare a fi vocea generației sale, așa încât pentru mine hotărârea de a colabora cu el a fost cel mai simplu lucru pe care l-am avut de făcut."

Aceeași părere este împărtășită și de Dizzee Rascal, care a mărturisit că este încântat de colaborarea cu Robbie.

"Implicarea lui Robbie în proiect a fost foarte productivă. Când a intrat în discuție prima oară ideea unei colaborări am fost foarte entuziasmat. Am mers la el acasă și am înregistrat piesa, în condițiile în care în zilele noastre multe melodii în duet nu se mai produc astfel."Dizzee Rascal

Videoclipul pentru această piesă a fost filmat în partea de est a Londrei, cei doi fiind protagoniștii unei ipotetice confruntări de găști. Scenariul este presărat cu un umor specific Robbie Williams, scooter-ul condus de artist fiind mai mult pueril decât fioros.

Dizzee Rascal - "Goin' Crazy" ft. Robbie Williams

Comentează

Trending