Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

ROA și Bass Turbat concertează la B’estFest Summer Camp

ROA și Bass Turbat se alătură artiștilor români confirmați în line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp, printre care se numără Vița de Vie, Subcarpați, Electric Fence, Coma și Changing Skins. Ediția din acest an a festivalului va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park - București, Tunari.

Publicat

pe

ROA

ROA și Bass Turbat se alătură artiștilor români confirmați în line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp, printre care se numără Vița de Vie, Subcarpați, Electric Fence, Coma și Changing Skins. Ediția din acest an a festivalului va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park – București, Tunari, printre artiștii confirmați deja numărându-se nume precum Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker și Friction.

ROA

ROA

Înființat de Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stănciulescu (Junkyard) în noiembrie 2010, Rise of Artificial este un proiect muzical care înca de la debut a fost extrem de apreciat de public. Primul  single al trupei, “Ne Place”, a fost treptat preluat de toate radio-urile din țară, ajungând în prima jumătate a anului 2011 să se claseze pe prima poziție în topurile muzicale, devenind cea mai difuzată melodie din FM-ul românesc. Anul 2011 le-a adus celor doi membri ROA și un nou coleg de trupă, Cristin Negriuc fiind răspunzător de elementele electrice ale sunetelor de chitară. În același an, trupa a lansat și primul album din carieră, “ARTIFICIAL”, material ce conține nu mai puțin de 19 track-uri. În vara anului următor, a apărut cel de-al doilea single al trupei, intitulat “D-AIA”, o piesă ce se bucură de un videoclip inedit realizat dintr-un colaj de imagini extrase din concertele susținute de trupă de-a lungul timpului (inclusiv cel de la B’ESTFEST Summer Camp 2011) și dintr-o serie de cadre cu personaje din lumea muzicală și media: membrii trupei Paraziții (20CM Records), Adrian Despot (Vița de Vie), Dan Amariei (O.C.S.), Deliric 1 (C.T.C.), Dj Hefe (Coma), Les Elephants Bizarres, Electric Brother, Matze, Dru Klein, Dj Marika, Gojira, Marius și George Vintila, Bogdan Șerban și mulți alții. Anul acestea, cei trei membri Rise of Artificial vor fi prezenți din nou în B’ESTFEST Park în cea de-a doua zi de festival, pe 6 iulie.

Bass Turbat s-a format în anul 2011 când Unlocka și Gojira, doi dintre cei mai activi susținători ai scenei locale de bass music au hotarat să își unească forțele sub un singur nume. În scurt timp Bass Turbat avea să devină cel mai cunoscut și îndrăgit brand local de profil, numărând zeci de mii de fani pe Facebook, sute de mii de vizualizări pe YouTube, membrii trupei fiind invitați la cele mai cunoscute petreceri urbane ale genului. După ce Gojira și-a anunțat oficial retragerea din acest proiect, Bass Turbat a început să se transforme dintr-un simplu crew de DJ într-o adevărată trupa de muzică electronică live. Proiectul se va lansa oficial în România vara aceasta, chiar în cadrul B’ESTFEST Summer Camp, în prima zi a festivalului.

Prezentat de Ciuc Premium și Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durata a celor trei zile de festival costă 150 lei, biletele pentru o singură zi 70 lei și voucherele de camping – 20 lei. Acestea sunt disponibile în pre-sale atât online pe MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 5 iulie 2013

B’ESTFEST 2013

Loc
BESTFEST Park
Comentează

Trending