Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

ROA și Bass Turbat concertează la B’estFest Summer Camp

ROA și Bass Turbat se alătură artiștilor români confirmați în line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp, printre care se numără Vița de Vie, Subcarpați, Electric Fence, Coma și Changing Skins. Ediția din acest an a festivalului va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park - București, Tunari.

Publicat

pe

ROA

ROA și Bass Turbat se alătură artiștilor români confirmați în line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp, printre care se numără Vița de Vie, Subcarpați, Electric Fence, Coma și Changing Skins. Ediția din acest an a festivalului va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park – București, Tunari, printre artiștii confirmați deja numărându-se nume precum Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker și Friction.

ROA

ROA

Înființat de Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stănciulescu (Junkyard) în noiembrie 2010, Rise of Artificial este un proiect muzical care înca de la debut a fost extrem de apreciat de public. Primul  single al trupei, “Ne Place”, a fost treptat preluat de toate radio-urile din țară, ajungând în prima jumătate a anului 2011 să se claseze pe prima poziție în topurile muzicale, devenind cea mai difuzată melodie din FM-ul românesc. Anul 2011 le-a adus celor doi membri ROA și un nou coleg de trupă, Cristin Negriuc fiind răspunzător de elementele electrice ale sunetelor de chitară. În același an, trupa a lansat și primul album din carieră, “ARTIFICIAL”, material ce conține nu mai puțin de 19 track-uri. În vara anului următor, a apărut cel de-al doilea single al trupei, intitulat “D-AIA”, o piesă ce se bucură de un videoclip inedit realizat dintr-un colaj de imagini extrase din concertele susținute de trupă de-a lungul timpului (inclusiv cel de la B’ESTFEST Summer Camp 2011) și dintr-o serie de cadre cu personaje din lumea muzicală și media: membrii trupei Paraziții (20CM Records), Adrian Despot (Vița de Vie), Dan Amariei (O.C.S.), Deliric 1 (C.T.C.), Dj Hefe (Coma), Les Elephants Bizarres, Electric Brother, Matze, Dru Klein, Dj Marika, Gojira, Marius și George Vintila, Bogdan Șerban și mulți alții. Anul acestea, cei trei membri Rise of Artificial vor fi prezenți din nou în B’ESTFEST Park în cea de-a doua zi de festival, pe 6 iulie.

Bass Turbat s-a format în anul 2011 când Unlocka și Gojira, doi dintre cei mai activi susținători ai scenei locale de bass music au hotarat să își unească forțele sub un singur nume. În scurt timp Bass Turbat avea să devină cel mai cunoscut și îndrăgit brand local de profil, numărând zeci de mii de fani pe Facebook, sute de mii de vizualizări pe YouTube, membrii trupei fiind invitați la cele mai cunoscute petreceri urbane ale genului. După ce Gojira și-a anunțat oficial retragerea din acest proiect, Bass Turbat a început să se transforme dintr-un simplu crew de DJ într-o adevărată trupa de muzică electronică live. Proiectul se va lansa oficial în România vara aceasta, chiar în cadrul B’ESTFEST Summer Camp, în prima zi a festivalului.

Prezentat de Ciuc Premium și Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durata a celor trei zile de festival costă 150 lei, biletele pentru o singură zi 70 lei și voucherele de camping – 20 lei. Acestea sunt disponibile în pre-sale atât online pe MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 5 iulie 2013

B’ESTFEST 2013

Loc
BESTFEST Park
Comentează

Concerte & turnee

Află ce concerte în aer liber au loc de Revelion 2024

A început numărătoarea inversă pentru trecerea în noul an, eveniment celebrat cu muzică și dans. Pentru cei care nu vor să stea acasă în noaptea dintre ani, dar nici nu vor să dea o avere pentru o petrecere la restaurant, există și varianta unui concert în aer liber, cu acces gratuit. Îți prezentăm câteva idei în acest sens.

Publicat

pe

Fan filmând cu telefonul concertul
Fan filmând cu telefonul concertul │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Tradiția Revelionului în aer liber continuă și în acest an cu spectacole în marile orașe din țară. Românii și străinii, deopotrivă, sunt așteptați să-i asculte live pe cei mai apreciați artiști, să fredoneze piese cunoscute și să își etaleze cele mai bune mișcări de dans. Temperaturile primăvăratice oferă cadrul perfect pentru o distracție în aer liber, ce va fi încununată de spectaculoase focuri de artificii la miezul nopții.

Reverie de iarnă - Revelion 2024 în București

Primăria Sectorului 3 continuă tradiționala petrecere de Revelion din Parcul Titan și organizează pe 31 decembrie un eveniment la care nume sonore din industria muzicală vor participa. Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez vor urca pe scenă și vor bucura spectatorii cu cele mai îndrăgite piese.

Revelion 2024 în Arad

Orașul Arad va găzdui tradiționalul spectacol dedicat trecerii dintre ani pe platoul din fața Primăriei. Pe scenă vor urca Cargo, Dragoș Moldovan, trupa Progresiv A și Springtime Band.

Revelion 2024 în Brașov

Piața Sfatului din Brașov găzduiește o dublă petrecere de Revelion. Pe 30 și 31 decembrie, participanții vor asculta muzică de la Partydul Kiss FM, Cosmin Soare, Lexu, ROA, DJ Dark, MC Marian Maican și Paul Groove.

Revelion 2024 în Cluj-Napoca

În Piața Unirii din Cluj-Napoca a fost pregătită o petrecere cu artificii, concerte și șampanie. Programul ultimei zile a anului 2023 va fi deschis de Ad Libitum Voices care urcă pe scena din Piața Unirii la ora 22:00, urmată de trupa Compact la ora 23:00.

Tot în Piața Unirii va avea loc un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, care va marca trecerea în Noul An. Concertele continuă cu trupa Royal Avenue de la 00:10.

Revelion 2024 în Craiova

Trecerea în noul an va fi celebrată la Craiova printr-un show incendiar, ce se va desfășura pe Strada A.I. Cuza, Zona Universitate. Pe scenă vor urca MIRA, Raluka x Balkanic, DJ Emil Safta, The Southern Coackroachers și MC Cringureanu Tom.

Revelion 2024 în Iași

Primăria Municipiului Iași va organiza în noaptea dintre ani o petrecere de Revelion ce va avea loc în Piața Palatului Culturii. Andra Botez, DJ Line, JO și JUNO vor susține concerte începând cu ora 21:00.

Revelion 2024 în Sibiu

Trecerea dintre ani va fi celebrată la Sibiu printr-un adevărat spectacol organizat în Piața Mare. Pe scenă vor urca Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, împreună cu o orchestră folclorică. Artiștii au conceput un show cu muzică și lumini ce va dura aproximativ 2 ore. De warm-up se va ocupa DJ Funky Drop, care își va începe set-ul o oră mai devreme.

Revelion 2024 în Timișoara

Pe 31 decembrie, timișorenii sunt așteptați în Piața Victoriei la o petrecere de Revelion de neratat, unde vor interpreta The Motans, Pragu' de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus, Monokrom.

Citește în continuare

Trending