Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Richie Sambora susține că problemele cu Jon Bon Jovi nu s-au rezolvat

Turneul Bon Jovi continuă fără Richie Sambora. Vezi ce a declarat chitaristul pe contul său de Twitter în ce privește prezența sa la următoarele concerte.
Richie Sambora și Jon Bon Jovi

Richie Sambora și Jon Bon Jovi

Urmărește-ne pe

Turneul Bon Jovi continuă fără chitaristul Richie Sambora. Deși s-a zvonit că acesta ar fi din nou internat la o clinică de dezalcolizare, se pare că de fapt lipsa lui Richie din turneu este cauzată de neînțelegeri financiare și discuții aprinse cu Jon Bon Jovi. Din ultimele declarații ale chitaristului, transmise pe contul de Twitter, neînțelegerile dintre acesta și solistul trupei sunt departe de a fi rezolvate, Richie mulțumind însă publicului pentru susținere și loialitate.

Richie Sambora și Jon Bon Jovi

Richie Sambora și Jon Bon Jovi (Foto: www.zimbio.com)

"Bună tuturor. Nu pot să spun prea multe acum (despre turneu) pentru că nimic nu s-a rezolvat încă. Vă mulțumesc tuturor pentru loialitate și grija acordată" a transmis recent Richie Sambora, în urmă cu ceva timp acesta declarând pe același canal de Twitter "Hei,  sunt prea multe de spus acum, așa că mai bine nu spun nimic... vă iubesc pe toți... mulțumesc pentru susținere."

Invitat recent la emisiunea The Ellen Show, solistul formației a depănat amintiri, întrebarea despre relația membrilor trupei cu Richie fiind oarecum inevitabilă. Din perspectiva lui Jon Bon Jovi lucrurile nu sunt atât de grave pe cât s-ar zvoni. Conform acestuia, decizia lui Richie de a nu-i acompania în concerte ține de o problemă personală a chitaristului, dar asta nu înseamnă că nu rămâne în continuare un membru al trupei. Înainte de a-i adresa întrebarea legată de relația cu Richie SamboraEllen a prezentat telespectatorilor o imagine cu trupa de acum 30 de ani, stârnind astfel nostalgia celor din public și atrăgând atenția, cu subtilitate, asupra unei istorii ce nu ar trebui uitată în contextul unei eventuale destrămări.

Bon Jovi despre relația cu Richie Sambora la The Ellen Show

Richie Sambora, în vârstă de 53 de ani, a pus bazele formației împreună cu Jon Bon Jovi în urmă cu 30 de ani. De-a lungul anilor trupa a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume și a vizitat peste 50 de țări.

Turneul Bon Jovi nu va ajunge anul acesta în România, însă șansele pentru un concert la București în 2014 sunt foarte mari. Dezvăluirea a fost făcută de Marcel Avram, promoter al unor evenimente de mare anvergură precum concertele Michael Jackson, Rammstein, AC/DC, Metallica, Prodigy, Eric Clapton și lista poate continua. Acesta s-a aflat și în spatele concertului Bon Jovi din Piața Constituției din 2011.

Citește mai multe despre Jon Bon JoviRichie Sambora
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shadowbox & Chimie și East Roots concertează la B'estFest Summer Camp

Shadowbox & Chimie și East Roots se alătură artiștilor români confirmați in line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp, printre care se numără...

Închide