Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Reguli de acces și recomandari pentru concertul Andrea Bocelli

Andrea Bocelli va susține pe 25 mai un concert la București. Află care sunt regulile de acces și recomandarile pentru concert.
Andrea Bocelli

Pe 25 mai, România va avea ocazia de a-l asculte pentru prima oară live pe, unul dintre cei mai iubiți tenori din lume, Andrea Bocelli. Evenimentul se transformă într-un adevărat festival al muzicii de calitate, pe lista de invitați speciali ai celebrului tenor adugându-se nume sonore din muzica clasică internațională dar și din România. Este vorba despre sopranaele Angela Gheorghiu și Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, Corul Radio precum si Orchestra Națională Radio.

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli

Transport și acces concert Andrea Bocelli.

  •  tramvai: 41 si 42
  •  linii RATB: 105, 148, 149, 261, 304, 330, 331, 361
  •  metrou: Statia Aviatorilor
  •  accesul la spectacol se face din Bulevardul Expozitiei, pe la poarta de intrare C. Exista o singura poarta de acces
  •  copiii sub 7 ani au acces gratuit

ESTE INTERZIS: accesul cu mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cutite, arme, artificii, scaune, lanturi, umbrele, animale de companie. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu bagaje, rucsacuri sau alte obiecte voluminoase. Avand in vedere ca este un eveniment in aer liber, in caz de ploaie spectatorilor le este recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie, accesul cu umbrele nefiind permis.

PAZA SI SECURITATE: Participantii la eveniment sunt obligati sa se supuna controlului corporal.

FACILITATI: Food & Drinks: locatia dispune de numeroase baruri. Toate produsele vor fi comercializate doar in baza unor jetoane valorice, ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

Ultimele bilete pentru concertul Andrea Bocelli se pot cumpăra din următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter), Magazinul BILETOO de la Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Mihai Eminescu, Sala Palatului, Palatul Copiilor și Magazinul BiletFan – Statia de Metrou Unirii 1.

Citește mai multe despre Andrea Bocelli
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coma și Changing Skins concertează la B'estFest Summer Camp

Două noi nume se alătură artiștilor autohtoni confirmați în line-up-ul ediției B’ESTFEST Summer Camp 2013: Coma și Changing Skins. Cele...

Închide