Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Rapperul Chris Kelly, membrul trupei Kris Kross, a murit la 34 de ani

Jumătatea trupei Kris Kross, Chris Kelly s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani. Rapperul a devenit celebru la 13 ani, odată cu single-ul "Jump"
Chris Kelly

Chris Kelly

Chris Kelly cunoscut și ca Mac Daddy s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani, într-un spital din Atlanta, Statele Unite. Rapperul a devenit cunoscut în anii 90 la doar 13 ani, când a format împreună cu Chris Smith trupa Kris Kross, ce a dat celebrul single "Jump".

Chris Kelly (reunire Kriss Kross 2013)

Chris Kelly (reunire Kriss Kross 2013)

Artistul a fost găsit inconștient în propria locuință, ieri după-amiaza, iar cauza decesului se vehiculează a fi o supradoză de stupefiante. Momentan, atât medicii legiști, cât și autoritățile nu au comentat motivele morții, urmând să fie realizată o autopsie pentru a afla ce s-a întâmplat.

Poliția a fost chemată să vină la casa rapperului în jurul orei 16:30. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde, la ora 17:00 medicii au pronunțat decesul.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Chris Kelly și Chris Smith au fost descoperiți de Jermaine Dupri care i-a lansat sub numele de Kris Kross. Dupri i-a semnat cu casa de discuri Ruffhouse Records și a produs în totalitate albumul de debut din 1992, "Totally Krossed Out". Single-ul "Jump" a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot 100, unde a stat timp de 8 săptămâni și s-a vândut în 4 milioane de exemplare doar în Statele Unite. Tinerii rapperi de 13 ani i-au cucerit pe americani cu atitudini de om maturi și cu stilul vestimentar de a purta pantalonii invers. Aceștia au rezistat în industria muzicală timp de 6 ani, până în 1998, când au decis să urmeze cariere solo. Duo-ul s-a mai reunit chiar anul acesta pentru aniversarea a 20 de ani a case de discuri So So Def.

Kris Kross - "Jump"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The 1975, rock alternativ gândit "în afara cutiei" - VIDEO

Pentru The 1975, o formație britanică tânără, muzica poate fi atemporală dacă știi să lupți împotriva tradiției. Povestim și îi...

Închide