Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Queens Of The Stone Age a lansat piesa "I Appear Missing" - VIDEO

Formaţia Queens Of The Stone Age revine cu un nou single intitulat "I Appear Missing". Toate piesele de pe noul album l-au avut ca toboşar pe Dave Grohl.
Dave Grohl şi Josh Homme

Dave Grohl şi Josh Homme

Formaţia Queens Of The Stone Age revine cu cel de-al doilea single intitulat "I Appear Missing" aflat pe noul album. Astfel, materialul "…Like Clockwork" se anunţă deosebit de interesant, urmând să fie lansat la începutul lunii iunie.

Queens of the Stone Age

Queens of the Stone Age

Piesa de faţă include o colaborare cu Dave Grohl - Foo Fighters, acesta fiind toboşarul partiturii muzicale, precum şi a tuturor creaţiilor aflate pe acest nou album. Melodia "I Appear Missing" a fost lansată cu un videoclip animat semnat de către Liam Brazier, destul de dramatic şi în corelaţie cu versurile, unde o pasăre găseşte un om aflat în suferinţă.

Discul "…Like Clockwork " conţine zece piese şi variate nume din domeniul muzical care apar pe acesta, aşa cum vă anunţam la un moment dat:  Sir Elton John, solistul Arctic Monkeys - Alex Turner, Mark Lanegan, Trent Reznor de la Nine Inch Nails sau solistul trupei Scissor Sisters, Jake Shears. După lansarea acestui nou material, trupa americană va porni într-un nou turneu mondial. Primul festival din această vară a fost confirmat cel din Marea Britanie, Download Festival, unde Queens Of The Stone Age va susţine un recital, iar cel de-al doilea este Austin City Limits Music Festival, trupa urmând să cânte pe aceeaşi scenă cu nume precum Depeche Mode, The Cure, Muse, Kings Of Leon sau The National.

Piesele aflate pe noul album marca QOTSA sunt:

'Keep Your Eyes Peeled'
'I Sat By The Ocean'
'The Vampyre of Time and Memory'
'If I Had A Tail'
'My God Is The Sun'
'Kalopsia'
'Fairweather Friends'
'Smooth Sailing'
'I Appear Missing'
'…Like Clockwork'

VIDEO OFICIAL QUEENS OF THE STONE AGE - I Appear Missing

Citește mai multe despre Dave GrohlQueens Of The Stone Age
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cuantune a lansat albumul de debut pe iTunes - AUDIO

Cuantune lansează albumul de debut pe 10 mai în Godot Café-Teatru. Află colaborările incluse pe “I Jazz Wanna Be with...

Închide