Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program și reguli de acces la concertul Depeche Mode

Mai sunt doar câteva zile până la concertul Depeche Mode, un eveniment ce va acapara Arena Națională din București. Pentru facilitarea traficului se recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun, fanii Depeche Mode ce vor alege totuși varianta mașinii personale având la dispoziție o parcare cu plată în incinta stadionului.

Publicat

pe

Depeche Mode
Depeche Mode

Update: Dave Gahan, Martin  Gore și Andrew Fletcher au revenit la București. Urmărește galeria de fotografii de la concertul Depeche Mode.

Mai sunt doar câteva zile până la concertul Depeche Mode, un eveniment ce va acapara Arena Națională din București. Pentru facilitarea traficului se recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun, fanii Depeche Mode ce vor alege totuși varianta mașinii personale având la dispoziție o parcare cu plată în incinta stadionului. Accesul în parcare se va putea face din Bulevardul Basarabia, începând cu ora 17:00. Concertul Depeche Mode se va desfășura miercuri, 15 mai, fiind un eveniment organizat de Emagic.

Depeche Mode

Depeche Mode

1250 locuri de parcare contra cost

Ca urmare a numărului foarte mare de spectatori asteptați la concertul de miercuri, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomandă publicului utilizarea mijloacelor de transport în comun, însă persoanele care aleg să vină cu mașina proprie vor avea la dispoziție o parcarea supraetajată. Aceasta va putea fi utilizată contra unei taxe fixe de 15 lei, fiind necesar ca fiecare persoană din mașină să aibă deja biletul pentru concert achiziționat. Accesul se va face prin Bulevardul Basarabia, însă la plecare, pentru evitarea aglomerației, conducătorii auto vor fi îndrumați către un alt traseu, respectiv ruta Strada Șerbănica Vasile - Strada Cernăuți, cu ieșire în Bulevardul Chișinău. Parcarea dispune de un număr limitat de locuri, 1250 în total, prin urmare este indicat ca cei interesați să vină cât mai devreme dacă doresc să beneficieze de unul dintre ele.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie. Organizatorii atenționeaza publicul asupra faptului că în cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate.

În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație.

Programul concertului Depeche Mode:

  • 15:00 - se închide casa de bilete din Bulevardul Basarabiei
  • 17:00 - ora de deschidere a porților pentru accesul publicului la concert
  • 19:45 - show-ul de deschidere oferit de trupa F.O.X.
  • 20:30 - după această oră va urca pe scenă trio-ul Depeche Mode
  • 21:00 - se închid și casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin și Strada Maior Coravu

Bilete la concertul Depeche Mode, pe ultima suta de metri

Ultimele bilete pentru concert se mai găsesc la casele de bilete ale stadionului, după cum urmează:

  • la casa de bilete din Bulevardul Basarabiei în intervalul 10:00 - 15:00
  • la casa de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin și Strada Maior Coravu, între orele 10:00 și 21:00.

Biletul achiziționat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre, vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou. Organizatorii nu încurajează prezența copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă dacă parinții aleg să vina alaturi de cei mici la eveniment, acestia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de harta de mai jos și să urmeze indicatiile de acces, în functie de zona pentru care și-a achiziționat bilete.

DM_schita acces_

  • posesorii de bilete în zonele Gazon B, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces în locație pe la intrarea din Str. Maior Coravu
  • posesorii de bilete în zona Gazon A vor avea acces în locație pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin
  • posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces în locație pe la intrarea din Bd. Basarabia

Emagic și Brigada Rutieră a Capitalei le solicită conducătorilor de autovehicule și pietonilor următoarele:

  • să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent stadionului, în special pe Bd. Basarabia, Str. Maior Coravu, Str. Vatra Luminoasă şi Bd. Pierre de Coubertin
  • să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun
  • să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă
  • să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate
  • să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere
  • să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de spectatori şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

Pietonilor le este recomandat să meargă pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă. Participanții la concert sunt rugați:

  • să respecte indicaţiile jandarmilor, să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură
  • în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi
  • să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) şi să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia

Scena pe care Depeche Mode va concerta peste doar două zile la București va avea un design special. Bazat pe elemente vizuale impresionante, întregul concept scenografic a fost gandit de celebrul Anton Corbijn, un mai vechi colaborator al trupei, responsabil de designul și fotografiile care însoțesc si cel mai recent album Depeche Mode, "Delta Machine". Logo-ul Depeche Mode a fost sursa de inspirație pentru uriașele ecrane de proiecție ce vor asigura un spectacol video impresionant. De altfel, echipa de producție a trupei va veni cu propriile instalații de sunet și lumini, peste 700 de kilowati asigurând reușita unui show electrizant.

Scena a fost transportată din Germania cu ajutorul a 8 tiruri, pentru asamblarea sa fiind necesare trei zile și o echipă de peste 140 de tehnicieni. Aceștia vor avea la dispoziție 4 motostivuitoare și o macara de 60 de tone pentru a putea ridica întreaga construcție ce măsoară 21 de metri în deschidere si 15 metri în adâncime. Podiumul se află la o înălțime de 2,4 metri, acoperișul fiind montat la 15,5 metri față de sol.

Depeche Mode - Heaven

Noul turneu Depeche Mode a debutat pe 4 mai cu un concert în sala Le Palais Nikaia din oraşul francez Nisa. Trupa a interpretat 24 de piese. Setlistul poate fi consultat mai jos.

Setlist Depeche Mode, Le Palais Nikaia, Nisa 4 mai 2013

1. "Welcome to My World"
2. "Angel"
3. "Walking in My Shoes"
4. "Precious"
5. "Black Celebration"
6. "Policy of Truth"
7. "Should Be Higher"
8. "Barrel of a Gun"
9. "Higher Love"
10. "The Child Inside"
11. "Heaven"
12. "Soothe My Soul"
13. "A Pain That I'm Used To"
14. "A Question of Time"
15. "Secret to the End"
16. "Enjoy the Silence"
17. "Personal Jesus"
18. "Goodbye"

19. "A Question of Lust"
20. "Halo" (Goldfrapp Remix)
21. "Just Can't Get Enough"
22. "I Feel You"
24. "Never Let Me Down Again"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concert Depeche Mode pe 15 mai la Arena Nationala
Concerte miercuri, 15 mai 2013

DEPECHE MODE

Loc
Arena Națională

Trending