Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Private Hell susține patru warm up party-uri Rockstadt Extreme Fest

Clubul Private Hell susţine Rockstadt Extreme Fest și oferă celor pasionaţi posibilitatea a intra în atmosfera singurului festival de metal extrem din România, printr-o serie de 4 warm up party-uri dedicate evenimentului. Acestea sunt programate pe 14 iunie, 28 iunie, 12 iulie și 26 iulie. Intrarea va fi liberă.

Publicat

pe

La sfârșitul lunii august rockerii români au un nou festival de metal. Intitulat Rockstadt Extreme Fest 2013, acesta va avea loc pe 30 și 31 august în Râșnov, județul Brașov. Perimetrul festivalului va fi situat în incinta complexului sportiv de la baza Cetății Râșnov iar participanții vor descoperi locul ideal pentru un week-end incendiar.

Rockstadt Extreme Fest 2013

Rockstadt Extreme Fest 2013

Participanții la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziție camping, spații pentru servit masa, puncte de comercializare a băuturilor alcoolice și răcoritoare, standuri de merchendise și o zonă destinată activităților sportive. Accesul în spațiul de campare va fi gratuit pentru toți deținătorii de bilet.

Localitatea Râșnov, este un vechi orașel de inspirașie germană situat la 178 km de București, 15 km de Brașov, 143 km de Sibiu și 270 km de Cluj Napoca. Din Brașov orașul Râșnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz).

Pentru cei care nu mai au răbdare pănă la Rockstadt Extreme Fest, distracția începe mai devreme. Clubul Private Hell susţine evenimentul și oferă celor pasionați posibilitatea de a intra în atmosfera singurului festival de metal extrem din România, printr-o serie de 4 warm up party-uri dedicate evenimentului. Acestea sunt programate pe 14 iunie, 28 iunie, 12 iulie și 26 iulie. Intrarea va fi liberă iar cei prezenți vor asculta trupele deja confirmate pentru festival: GOJIRA (Franţa), PRIMORDIAL (Irlanda), NAPALM DEATH (Marea Birtanie), SEPTICFLESH (Grecia), DECAPITATED (Polonia), CARACH ANGREN (Olanda), TEXTURES (Olanda), INDIAN FALL (Ro), BUCOVINA (Ro), DELIVER THE GOD (Ro), FALSE REALITY (Ro), CODE RED (Ro), KROW (Brazilia) , SPIRITUAL RAVISHMENT (RO) și ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova).

Pentru ca fiecare reuniune să aibă și o miză, organizatorii pun la bătaie 4 abonamente/warm up party. Acestea vor fi câștigate prin tragere la sorți.

Bilete pentru Rockstadt Extreme Fest 2013

Perioada 1 aprilie - 17 august 2013

  • Abonamente - 70 lei
  • Bilete zi - 50 lei

Perioada 18 august - 30 augst 2013 și la locație, pe durata festivalului:

  • Abonamente - 100 lei
  • Bilete zi - 65 lei

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile în reţeaua Eventim și BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro și www.eventim.ro.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 29 august 2013

Rockstadt Extreme Fest

Loc
Cetatea Râșnov

Trending