Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Prince a lansat un nou clip, "FixUrLifeUp" - VIDEOCLIP

Prince, unul dintre cei mai nonconformiști artiști, a lansat recent un nou videoclip intitulat "Fixurlifeup". Melodia va fi inclusă pe viitorul album de studio care poartă numele provizoriu "Plectrum Electrum" și este interpretată alături de lui trupa 3rd Eye Girl.
Prince

Prince

Urmărește-ne pe

Prince, unul dintre cei mai nonconformiști artiști, a lansat recent un nou videoclip intitulat "Fixurlifeup". Melodia va fi inclusă pe viitorul album de studio care poartă numele provizoriu "Plectrum Electrum" și este interpretată alături de lui trupa 3rd Eye Girl. Clipul conține imagini live de la concertele artistului iar regia este semnată de Sanaa Hamri, care a mai colaborat cu artiști ca Mariah Carey, Nicki Minaj, Lenny Kravitz, Joss Stone, Sting, Jay-Z sau Christina Aguilera.

Prince

Prince

Versurile piesei "FixUrLifeUp" conțin mesaje politice și motivationale prin intermediul cărora Prince ne încurajează să "facem ceea ce ne place". Prince alături de noua trupă 3rd Eye Girl, formată din baterista Hannah Ford, chitarista Donna Grantis şi basista Ida Nielsen, se află în turneul "The Live Out Loud Tour 2013", care a demarat pe 15 aprilie în Vancouver şi va ajunge în oraşe precum Portland, Seattle, San Francisco, San Diego, Las Vegas sau Denver. La începutul lunii august Prince va susține primul concert în Europa însă rămâne de văzut dacă acesta va ajunge și în România.

3rd Eye Girl - "Fixurlifeup" ft. Prince

Până în prezent, Prince are 90 de single-uri de succes, lansate atât sub numele său, dar și sub alte pseudonime. Încă de la începutul carierei sale, artistul a compus foarte mult, inclusiv pentru alți cântăreți, și a vândut peste 80 de milioane de discuri la nivel mondial și a câștigat șapte premii Grammy, Globul de Aur și Academy Award. În 2004 Prince a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame iar celebra revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 27 în topul 100 Greatest Artists of All Time (cel mai bun artist din toate timpurile). Pe 19 mai, în Las Vegas, în cadrul evenimentului Billboard Music Awards 2013, Prince, care va împlini anul acesta 55 de ani, a fost premiat pentru întreaga carieră.

Citește mai multe despre Prince
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Richie Sambora susține că problemele cu Jon Bon Jovi nu s-au rezolvat

Turneul Bon Jovi continuă fără Richie Sambora. Vezi ce a declarat chitaristul pe contul său de Twitter în ce privește...

Închide