Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Prima categorie de bilete pentru concertul Andrea Bocelli s-a epuizat

Andrea Bocelli va concerta pe 25 mai la București. Biletele din categoria V (250 de lei) sunt sold out iar cele din categoria VIP mai sunt doar câteva bucați.
Andrea Bocelli

Pe 25 mai, România va avea ocazia de a-l asculte pentru prima oară live pe, unul dintre cei mai iubiți tenori din lume, Andrea Bocelli. Evenimentul se transformă într-un adevărat festival al muzicii de calitate, pe lista de invitați speciali ai celebrului tenor adugându-se nume sonore din muzica clasică internațională dar și din România. Este vorba despre sopranaele Angela Gheorghiu și Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, Corul Radio precum si Orchestra Na0țională Radio.

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli

Concertul de la București a stârnit un interes aprins printre iubitorii de muzică biletele din categoria V (250 de lei) fiind epuizate iar cele mai scumpe bilete (cele de 1400 de lei) se vor termina în curând. În prezent se mai găsesc bilete la următoarele categorii:

  • Categoria VIP - 1400 lei
  • Categoria I - 900 lei
  • Categoria II - 750 lei
  • Categoria III - 550 lei
  • Categoria IV - 350 lei
  • Zona în Picioare/fără loc - 150 lei

Biletele pentru concertul Andrea Bocelli se pot cumpăra din următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter), Magazinul BILETOO de la Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Mihai Eminescu, Sala Palatului si Palatul Copiilor, Magazinul BiletFan – Statia de Metrou Unirii 1, din oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, Magazinele Muzica, Diverta, Domo, Germanos, Vodafone si Orange. Mai multe detalii despre eveniment puteti afla din agendă.

Andrea Bocelli & Jennifer Lopez - Quizas, Quizas, Quizas

Citește mai multe despre Andrea Bocelli
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A mai rămas o săptămână până la concertul Depeche Mode

Doar o săptămână ne mai desparte de concertul Depeche Mode de la București iar echipa de productie a dat startul...

Închide