Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Prima categorie de bilete pentru concertul Andrea Bocelli s-a epuizat

Andrea Bocelli va concerta pe 25 mai la București. Biletele din categoria V (250 de lei) sunt sold out iar cele din categoria VIP mai sunt doar câteva bucați.
Andrea Bocelli

Pe 25 mai, România va avea ocazia de a-l asculte pentru prima oară live pe, unul dintre cei mai iubiți tenori din lume, Andrea Bocelli. Evenimentul se transformă într-un adevărat festival al muzicii de calitate, pe lista de invitați speciali ai celebrului tenor adugându-se nume sonore din muzica clasică internațională dar și din România. Este vorba despre sopranaele Angela Gheorghiu și Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, Corul Radio precum si Orchestra Na0țională Radio.

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli

Concertul de la București a stârnit un interes aprins printre iubitorii de muzică biletele din categoria V (250 de lei) fiind epuizate iar cele mai scumpe bilete (cele de 1400 de lei) se vor termina în curând. În prezent se mai găsesc bilete la următoarele categorii:

  • Categoria VIP - 1400 lei
  • Categoria I - 900 lei
  • Categoria II - 750 lei
  • Categoria III - 550 lei
  • Categoria IV - 350 lei
  • Zona în Picioare/fără loc - 150 lei

Biletele pentru concertul Andrea Bocelli se pot cumpăra din următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter), Magazinul BILETOO de la Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Mihai Eminescu, Sala Palatului si Palatul Copiilor, Magazinul BiletFan – Statia de Metrou Unirii 1, din oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, Magazinele Muzica, Diverta, Domo, Germanos, Vodafone si Orange. Mai multe detalii despre eveniment puteti afla din agendă.

Andrea Bocelli & Jennifer Lopez - Quizas, Quizas, Quizas

Citește mai multe despre Andrea Bocelli
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A mai rămas o săptămână până la concertul Depeche Mode

Doar o săptămână ne mai desparte de concertul Depeche Mode de la București iar echipa de productie a dat startul...

Închide