Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Pink Martini revine în România pentru un nou concert la Sala Palatului

Trupa Pink Martini, fermecătoarea combinație de musical și world music, revine pentru o nouă degustare de calibru la Sala Palatului, pe 15 octombrie 2013. Vezi prețurile biletelor.
Pink Martini

Pink Martini

Toamna se-anunță cu concerte de soi. Trupa Pink Martini, fermecătoarea combinație de musical și world music, revine pentru o nouă degustare de calibru la Sala Palatului, pe 15 octombrie 2013. Cu senzaționala Storm Large din nou la ancoră și Thomas Lauderdale (pian), fanii se pot aștepta la un concert de zile mari, așa cum Pink Martini a avut întotdeauna la București. Spectacolul este organizat de Events.

Pink Martini

Pink Martini

Sunt căutătorii de nestemate printre piesele ce nu merită uitate. Se inspiră din musical-urile romantice ale Hollywoodului anilor 40 - '50 și se autointitulează arheologi muzicali, fiindcă sapă prin înregistrari trecute, prăfuite și redescoperă piese minunate. O orchestră mică de voie bună, Pink Martini au cântat pe aproape toate scenele pământului, în aproape toate limbile pământului.

Cel mai bun Martini muzical își seduce publicul de ani de zile cu "muzică vintage", așa cum au numit-o criticii şi ziariştii din întreaga lume. De la sonorități clasice la jazz ori ritmuri latino, până la piese românești sau coloane sonore celebre, Pink Martini cântă muzica lumii: "Quizás, Quizás, Quizás", "Sympathique", "Donde Estas Yolanda?", "Una Notte a Napoli", "Let's Never Stop Falling In Love" sau "Hang On Little Tomato". Și-au făcut un obicei din a-și susține concertele din România, nu numai din Capitală, cu casa închisă. Anul trecut, aflați în București tot la invitatia Events, au cântat în premieră în limba română, în fața unei săli arhipline, coverul piesei "Până când nu te iubeam" a Mariei Tanase, culeasă de Anton Pann.

"Cânt în 14 limbi, dar româna este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o", le-a spus Storm Large celor peste 4000 de fani prezenți la concert, care au aplaudat-o în picioare.

Pe 15 octombrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele intră în vânzare de luni, 3 iunie, şi sunt disponibile la preţurile de 240, 200, 170, 140 și 110 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Presale: în perioada 3 – 5 iunie inclusiv, toate biletele, cu excepția categoriei VIP (240 lei), au 10% discount.

Pink Martini - "Let's Never Stop Falling In Love"

Citește mai multe despre Pink Martini
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shift și Marius Moga admiră femeile urcate "Sus pe toc" - VIDEOCLIP

Shift și Marius Moga admiră femeile care poartă tocuri, motiv pentru care le-au dedicat noul single "Sus pe toc". Vezi...

Închide