Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Orphaned Land a lansat clipul "Brother" - VIDEOCLIP

Formația israeliana Orphaned Land va lansa pe 25 iunie cel de-al 5-lea album din carieră, intitulat "All Is One". Discul este distribuit prin intermediul casei de discuri Century Media Records iar primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este "Brother".

Orphaned Land

Formația israeliana Orphaned Land va lansa pe 25 iunie cel de-al 5-lea album din carieră, intitulat "All Is One". Discul este distribuit prin intermediul casei de discuri Century Media Records iar primul single extras care beneficiază de un videoclip este piesa "Brother" și poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

Orphaned Land

Orphaned Land (Foto: www.orphaned-land.com)

"All Is One" a fost înregistrat în Istanbul, Suedia și Israel, iar peste 40 de persoane și-au adus contribuția la realizarea acestuia. Este primul album alături de noul chitarist, Chen Balbus, care l-a înlocuit pe Matty Svatizky, acesta părăsind trupa la jumătatea anului trecut din motive personale. Orphaned Land va concerta pe 9 august la festivalul ARTmania 2013 ce va avea loc în perioada 5 august - 11 august în Piața Mare din Sibiu.

Cu peste 20 de ani de activitate și un stil muzical eclectic, care îmbină elementele de metal progresiv cu pasajele tradiționale, Orphaned Land propune "o călătorie muzicală a speranței pe tărâmul războiului, creeând Raiul pe Pământ", așa cum a spus solistul Kobi Farhi. Înființată în 1991, inițial sub numele de Ressurection, Orphaned Land a captat rapid atenția la nivel internațional, printr-un sound metal matur combinat cu o instrumentație exotică, apreciată de-a lungul întregii cariere.

Orphaned Land - "Brother"

Tracklist "All Is One":

  • All Is One
  • The Simple Man
  • Brother
  • Let The Truce Be Known
  • Through Fire And Water
  • Fail
  • Freedom
  • Shama'im
  • Ya Benaye
  • Our Own Messiah

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Orphaned Land
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gala EUROPAfest 2013 a prezentat câștigătorii ediției din acest an

Câștigătorii Galei EUROPAfest 2013, în cadrul concursurilor Bucharest International Jazz Competition și Jeunesses International Piano Competition Dinu Lipatti.

Închide