Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

OCS a lansat "Visule" feat. Bean - VIDEOCLIP

După ce ne-a îndemnat să "ne punem tricourile ca să mai și gândim" și să pornim în "Marea Căutare", trupa Omul cu Șobolani (OCS) își propune să ne ducă într-o stare de meditație prin videoclipul noului single - "Visule".
Omul cu Șobolani în clipul

Omul cu Șobolani în clipul "Visule"

După ce ne-a îndemnat să "ne punem tricourile ca să mai și gândim" și să pornim în "Marea Căutare", trupa Omul cu Șobolani (OCS) își propune să ne ducă într-o stare de meditație prin videoclipul noului single - "Visule". Piesa este realizată în colaborare cu Bean de la Șuie Paparude și Subcarpați iar clipul a fost regizat de Hypno. 

Omul cu Șobolani în clipul "Visule"

Omul cu Șobolani în clipul "Visule"

"Visule" este o călătorie spirituală, de visare, în care pornești de la primele acorduri de chitară. Este o piesă foarte complexă cu un sound bogat care te ridică, te coboară, te zdruncină și te liniștește. Producătorul single-ului, Adam Whittaker a declarat că este de departe una dintre cel mai bune melodii din 2013.

"The new Omul cu Șobolani jam is like a badass Romanian hip hop Black Sabbath. Scared? You SHOULD BE!", mai spune Adam Whittaker.

Cei de la Omul cu Șobolani și Bean au discutat despre o colaborare cu aproape 2 ani în urmă, iar faptul că s-a materializat abia acum este cu siguranță și mâna destinului. Sunt numeroase elementele care au dus la sound-ul piesei, motiv pentru care aceasta este intrigantă și surprinzătoare. Un factor important ce-i oferă melodiei cursivitate îl reprezintă legătura și comunicarea muzicală dintre OCS și Bean.

Pentru videoclip Omul cu Șobolani (OCS) a colaborat cu Hypno (regie),  Stela (Make-up), Andrei Balasoiu, Georgiana Mera (editing), Anca Ignatescu (color grading) și Conrad Mericoffe, actorul ce interpretează rolul de somnambul. Clipul vine însoțit de mesajul de mai jos.

"OCS feat Bean MC- VISULE! Acum și pe plasmă virală. Mulțumiri Alexe Marius Andrei - pentru un featuring de neuitat, Conrad Mericoffer pentru acting briliant, Adam F. Whittaker - for his magic intuition (...)  Și vouă că ne existați! The future sounds dreamy!" - Omul cu Șobolani (OCS)

OCS & Bean - "Visule"

Citește mai multe despre Omul cu Șobolani (OCS)
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Franz Ferdinand lansează albumul "Right Thoughts, Right Words, Right Action"

Franz Ferdinand va lansa pe 27 august 2013 cel de-al 4-lea album intitulat "Right Thoughts, Right Words, Right Action". Vezi...

Închide