BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Număr record de vizualizări la clipul Andra - "Inevitabil va fi bine"

Noul videoclip al Andrei - "Inevitabil va fi bine" a strâns peste 10 milioane de vizualizări pe contul oficial de YouTube la doar 1 lună de la apariție.
Secvență clip Andra -

Secvență clip Andra - "Inevitabil va fi bine"

Noul videoclip al Andrei, "Inevitabil va fi bine" a strâns într-o lună de la lansare peste 10 milioane de vizualizări, pe contul oficial de YouTube al MediaPro Music. Regizat de Iulian Moga, clipul prezintă o mare petrecere, unde toată lumea cântă, dansează, se îndrăgostește și uită de probleme. De la petrecerea Andrei nu lipsesc unii dintre cei mai apropiați prieteni, precum Smiley, Delia, Red Blonde, CRBL, Cabron, What’s Up și Connect-R.

Secvență clip Andra - "Inevitabil va fi bine"

Secvență clip Andra - "Inevitabil va fi bine"

"Mă bucur foarte mult că melodia mea este atât de apreciată și că a ajuns extrem de repede la 10 milioane de vizualizări, este un record! Le mulțumesc fanilor, datorită lor am ajuns aici", a spus Andra.

Andra a lansat în urmă cu o lună cel mai nou single al său, "Inevitabil va fi bine", piesa care promovează albumul cu același nume. Materialul este disponibil în exclusivitate la Lidl, începând din 20 mai și până pe 2 iunie 2013. Noul disc aduce fanilor 12 piese originale și două remixuri, printre care și hiturile "Abelia", "Something New", "Telephone" sau "What About Us". "Inevitabil va fi bine" conține și câteva colaborări inedite, cu VUNK, Marcel Pavel și What’s Up.

"Albumul vine cu ceva nou față de ceea ce am realizat până acum, cu o evoluție a interpretării și a sound-ului, însă aduce același gen de melodii de dragoste, cu texte frumoase, cântate în primul rând cu sufletul", a declarat Andra.

Single-ul Andrei este compus de Marius Moga, Ciprian Alexandru și Marius Ivancea. Indrăgita cântăreață transmite prin intermediul melodiei un mesaj simplu și optimist, învățat din experiența proprie: oricât de dificilă ar fi la un moment dat viața, până la urmă toate problemele își vor găsi o rezolvare și "Inevitabil va fi bine".

Andra - "Inevitabil va fi bine"

Citește mai multe despre Andra
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bono (U2) susține "Toilet Strike" alături de Matt Damon - VIDEO

Bono, solistul trupei U2, susține campania "Toilet Strike" inițiată de către actorul american Matt Damon. Vezi ce mesaj transmite artistul...

Închide