Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Nouvelle Vague și Dub FX cântă la festivalul Backyard Weekend

Cea de-a 3-a ediție a festivalului Backyard Weekend are loc între 21 și 23 iunie și readuce pe scenă pe Nouvelle Vague și Dub FX. Detalii bilete și program.
Backyard Weekend 2013

Backyard Weekend 2013

Nouvelle Vague și Dub Fx revin în România să concerteze la festivalul Backyard Weekend. Evenimentul se află la cea de-a 3-a ediție și se va desfășura în perioada 21 - 23 iunie. De asemenea, linep-ul îi mai include, pe Pillowtalk, DJ Vadim, Mario Basanov, Nick Monaco și Clarian (Footprintz). Dacă anul trecut festivalul a avut loc sub clar de lună, la pisină, de această dată va avea loc în 3 locații din Capitală. Biletele vor fi puse în vânzare în curând la prețuri ce variază între 25 și 70 de lei. Mai multe detalii găsiți în pagina dedicată festivalului din agenda InfoMusic.

Backyard Weekend 2013

Prima zi de eveniment va fi deschisă de o petrecere la Casa Presei Libere, unde invitați speciali vor fi Pillowtalk (live), Mario Basanov, Clarian și Nick Monaco. În cea de-a doua zi, festivalul se mută la Arenele Romane, unde publicul se va bucura de revenirea trupei Nouvelle Vague și Dub FX, iar seara va fi încheiată de DJ Vadim și Dragoș Rusu.

Casa Universitarilor va găzdui, pe parcursul a două zile de festival, atât în interior, dar mai ales în curtea imensă din spatele clădirii, târgul fashion Absolutely Fabulous, un spot al celor de la DJ Superstore și unul pentru magazinul de vinyl-uri Misbits, proiecții de scurtmetraje, delicii bio și dulciuri homemade, jocuri mecanice și boardgames. Muzica pe timpul zilei va fi asigurată de Fouchat, Miss I, Giuser, Cos Mir, Rock Dj, Kaya Foundation și Deeproots.

Cu o zi înainte de concertul de la București, Nouvelle Vague va cânta la Timișoara pe 21 iunie, în Parcul Rozelor. În plus, trupa celebră pentru ritmurile sale de bossa-nova vine într-o nouă formulă, cu 3 vocaliste: Melanie Pain, Liset Alea și Zula. Grupul a mai vizitat plaiurile mioritice și în 2010, când a electrizat cu muzica sa 3.000 de fani la Sala Palatului.

Dub FX vine în România pentru a 5-ea oară, ultimul său concert având loc chiar în vara anului trecut în Foaierul Sălii Polivalentă. Artistul de beatbox a cântat alături de logodnica sa Flower Fairy în fața a peste 1.000 de fani.

Patrice live în București la Backyard Weekend 2012

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dub FXNouvelle Vague
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Cargo va lansa noul clip în cadrul unui concert - VIDEO

Cargo va lansa noul videoclip la piesa "Nu mă lăsa să-mi fie dor" pe 15 mai, în cadrul unui concert...

Închide