Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Noul single Atoms for Peace - Magic Beanz - AUDIO

La două luni după apariția "Amok", primul album Atoms for Peace, trupa a lansat un nou single intitulat "Magic Beanz". Lansarea a fost anunțată chiar de către Thom Yorke.

Publicat

pe

Thom Yorke (Radiohead, Atoms for Peace)
Thom Yorke (Radiohead, Atoms for Peace) │ FOTO: TY www.facebook.com

La două luni după apariția "Amok", primul album Atoms for Peace, trupa a lansat un nou single intitulat "Magic Beanz". Lansarea a fost anunțată chiar de către Thom Yorke pe contul său de Twitter: “New song floating about is called Magic Beanz. the Z is v important. I'd find u a link but I'm still in bedzzz” ("Noul cântec care circulă pe internet se numește Magic Beanz. Z-ul este f. important. V-aș găsi și un link, dar sunt încă în pat”, spunea solistul.

Thom Yorke (Radiohead, Atoms for Peace)

Thom Yorke (Radiohead, Atoms for Peace) │ FOTO: TY www.facebook.com

Nu se știe dacă "Magic Beanz" este un B-side sau o melodie care nu și-a găsit locul pe discul "Amok". Cântecul începe cu un synth, însoțit de vocea înăbușită, distantă și indiscernabilă a lui Yorke și se ramifică progresiv, incluzând și câteva acorduri răzlețe de chitară.

"Magic Beanz" este o bună ocazie de a-și apleca urechea către "Amok" pentru cei care nu au făcut-o deja. Cu acest album, Thom Yorke nu se îndepărtează prea mult de genul dance-electronic explorat în cel mai recent album Radiohead, numit "King of Limbs".

Audio: Atoms for Peace - Magic Beanz

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MU0UKhnDdcI]

Atoms for Peace este cel mai recent proiect al lui Thom Yorke, binecunoscutul solist Radiohead. Pentru primul disc, acesta a lucrat cu Flea, basistul Red Hot Chili Peppers, Nigel Godrich, producător Radiohead, Joey Waronker, toboșar în Beck și REM precum și Mauro Refosco, percuționist în Forro in the Dark.  Citește recenzia albumului "Amok".

Trending