Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Norzeatic a lansat "Probleme la gaze" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Norzeatic, realizat pentru piesa "Probleme la gaze". Clipul a fost filmat la protestele împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică din data de 4 aprilie 2013.
Secvență clip

Secvență clip "Probleme la gaze" - Norzeatic

Norzeatic își exprimă punctul de vedere cu privire la exploatarea gazelor de șist printr-un nou single. Intitulată sugestiv "Probleme la gaze", piesa beneficiază de un videoclip filmat la protestele din 4 aprilie 2013 (Ziua Naţională împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică). De montaj și efecte vizuale s-au ocupat Marin Dinescu și Sebastian Cîmpean.

Secvență clip "Probleme la gaze" - Norzeatic

Secvență clip "Probleme la gaze" - Norzeatic

Norzeatic se alătură protestelor împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică prin noul single "Probleme la gaze". Mai multe detalii despre momentul culminant al manifestațiilor puteți afla din citatul de mai jos, extras de pe site-ul oficial Stop Fracturare. 

"Ziua Naţională împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică – 4 aprilie 2013

Pe data de 4 aprilie, în 28 de localităţi din ţară,  au avut loc  mai multe  proteste şi manifestaţii împotriva explorării/exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică. Mii de oameni au cerut în stradă anularea Hotărârilor de Guvern prin care s-au aprobat în mod ilegal acordurile de explorare-dezvoltare-exploatare emise pentru mai multe companii, în Dobrogea, Vaslui, Vrancea, Bihor, Arad şi Timiş, precum şi interzicerea prin lege a metodei fracturării hidraulice. În fiecare oraş s-au strans semnături pentru o petiție de susținere a proceselor în contencios administrativ după procedură prealabilă pentru anularea hotărârilor de Guvern. Ne opunem oricărei ingerinţe din partea corporaţiilor în scrierea legislaţiei româneşti şi ne apărăm dreptul la un mediu sănătos, dreptul la viaţă şi sănătate, precum şi dreptul de a avea acces la informatie corecta şi detaliată. (...) Oamenii au ieşit în stradă ca o răbufnire în urma lipsei de transparenţă a guvernanţilor şi a minciunilor expuse publicului larg în ce priveşte pericolele fracturării hidraulice, o metodă dezastroasă pentru mediu şi sănătate, interzisă sau suspendată în ţări precum Franţa, Irlanda, Olanda, Danemarca şi Bulgaria, dar şi în state SUA, precum New York."

Norzeatic - "Probleme la gaze" (Videoclip oficial)

Citește mai multe despre Norzeatic
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Whitesnake lanseaza albumul "Made In Britain/The World Record"

Formația britanică Whitesnake împlinește anul acesta 35 de ani de activitate muzicală și va sărbători evenimentul prin lansarea albumului "Made...

Închide