Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Noi nume internaționale confirmate la B’ESTFEST Summer Camp

CA:RO, HEATH:WARD, DJ Paul Sawyer și Phirah sunt cele mai noi nume confirmate în line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp. Află mai multe detalii despre cei 4 DJ.

CA:RO, HEATH:WARD, DJ Paul Sawyer și Phirah sunt cele mai noi nume confirmate în line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp din acest an, cei patru noi DJ și producători urmând a se alătura artiștilor anunțați deja în programul Dance Arena: Noisia, Friction, Joker, Gojira & Planet H, Bass Turbat live, ROA si Electrocord (NotSoCommonDJ, DJ Basstard & special guest UNU’). B’ESTFEST Summer Camp se va desfășura vara aceasta în weekendul 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park, Tunari.

Nume internaționale la B'estFest 2013

Nume internaționale la B'estFest 2013

CA:RO (UK) 

  • CA:RO, câștigătorul concursului desfășurat anul trecut de Drum&Bass Arena și Mixcloud.com revine în România. Callum Ross, este originar din Bournemouth, Marea Britanie și mixează deja de 3 ani, fiind influențat de stilul unor artiști ai genului deja consacrați, printre care și Andy C, Friction sau Mampi Swift. Pentru că anul trecut CA:RO a ținut oamenii "în priză" cu setul său, la cererea comunității de fani bass music, DJ-ul va fi prezent și anul acesta în B’ESTFEST Park, pe 5 iulie, în aceeași zi cu Joker, Bass Turbat Live și Electrocord.

HEATH:WARD (UK) 

  • După aparitii la festivaluri precum Bestival, Blissfields sau Pulse, Heath:Ward aduce live loop-urile minimal house, ritmurile electronice și synth-urile analogice și în B’ESTFEST Park, fiind prezent în Dance Arena în ziua a doua de festival, pe 6 iulie, în aceeași zi cu Noisia, Gojira & Planet H, ROA și Electrocord.

DJ PAUL SAWYER (UK)

  • Cu o carieră care a început la mijlocul anilor ’90, DJ Paul Sawyer a fost inclus de DJ Mag în top 10 DJ rezidenți în Marea Britanie, fiind unul dintre cei mai activi promoteri ai muzicii electronice din UK, precum și fondatorul labelului Electro Juice, printre ai cărui susținători se numără și Fatboy Slim. A plecat însă din UK pentru a deveni DJ rezident în Ibiza, reușind să convingă trupa The Prodigy să concerteze acolo, fiind de altfel singurul concert susținut de cei trei membri pe "insula care nu doarme niciodată". Paul Sawyer va fi prezent anul acesta în Dance Arena în cea de-a treia zi de festival, în aceeași zi cu Friction.

PHIRAH (BG) 

  • Phirah este membru Future Sounds Of Sofia, o platformă muzicală din Bulgaria dedicată promovării drum and bass-ului soft, însă totodată vibrant și plin de energie. DJ-ul este mereu în căutare de sound-uri noi cu care încearcă să experimenteze și să atragă noi iubitori de muzica, dans și party. Phirah va fi prezent în Dance Arena pe data de 7 iulie.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singură zi (70 RON) și voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile în pre-sale atât online pe www.MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tarja Turunen a lansat "Never Enough" - LYRIC VIDEO

Tarja Turunen a lansat un lyric video pentru piesa "Never Enough". Single-ul este extras de pe albumul "Colours In The...

Închide