Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Muzică reggae și dancehall pe scena Blazing Vibez la B'ESTFEST Summer Camp 2013

Fanii muzicii reggae, dub și dancehall se vor bucura la B'ESTFEST 2013 de o scenă dedicată - Blazing Vibez - ce va aduna cei mai buni DJ ai fenomenului.

Publicat

pe

Fanii muzicii reggae, dub și dancehall se vor bucura la B'ESTFEST Summer Camp de o scenă dedicată. Intitulată Blazing Vibez și susținută de MTV și Pro FM, aceasta va aduna la festival unii dintre cei mai cunoscuți DJ și MC. B’ESTFEST se prezintă anul acesta în perioada 5 - 7 iulie, cu un line-up ce-i include pe Nas, Texas, Chase & Status (Live), Enter Shikari, Soilwork, Tiamat, Friction, Joker și Noisia. Pentru prețurile biletelor, abonamentelor și alte detalii despre eveniment accesați pagina festivalului din Agenda InfoMusic. 

Blazing Vibez

Blazing Vibez este unul dintre cele mai de succes concepte de petreceri reggae din România, iar în cadrul festivalului va cuprinde cât mai multe stiluri asociate muzicii reggae ca: roots, dub, reggae, new roots, dancehall, rock steady, rub-a-dub și jungle. Programul scenei Blazing Vibez va include nume precum Dj Undoo, Blazing Vibez Soundsystem, Chesarion, DJ Oldskull, Sara Alexander, Colentina Soundsystem, Lady Raizah, King Julien, Ras T și Phlo da Shaolin.

Line-up scena Blazing Vibez powered by MTV și Pro FM

Dj Undoo

Dj Undoo este unul dintre cei mai apreciați tineri producători și DJ de reggae, hip-hop și R'n'B din România, fiind implicat de-a lungul timpului în multiple proiecte muzicale ce variază de la hip-hop la hardcore rock, trip-hop și electro, devenind cunoscut unui segment mare de public, atât din zona underground, cât și din mainstream.

Colentina Soundsystem

Proiectul "Colentina Soundsystem" s-a născut la unul dintre party-urile Blazing Vibez, atunci când DJ Undoo a început să mixeze back-to-back alături de unul dintre vechii săi prieteni - Zodiak. De atunci, cei doi au mixat împreună la mai multe show-uri ale genului, aducând o "nouă culoare" în peisajul muzicii reggae autohtone.

Blazing Vibez Soundsystem

Blazing Vibez Soundsystem s-a născut din dorința de a oferi publicului un show cât mai diversificat, cu muzică din zone diferite, variind de la hip-hop la jungle, avându-și însă rădăcinile în muzica reggae. Scopul celor patru DJ implicați în proiect este acela de a face publicul să danseze până după răsărit la fiecare party.

Chesarion

Membru fondator Jah Army și membru al crew-ului Blazing Vibez, Chesarion este una dintre cele mai constante prezențe pe scena reggae din România. Chiar de la primele sale show-uri s-a remarcat ca o prezență deosebită la evenimentele de gen din România, aducând în atenția publicului genuri ale muzicii reggae nepromovate până atunci.

DJ Oldskull

Dj Oldskull și-a început activitatea de DJ încă din anul 2003, axându-se pe hip hop și R'n'B. Treptat a devenit din ce în ce mai cunoscut în rândul publicului de gen, ajungând să colaboreze cu mai mulți artiști și să-și creeze propriile producții muzicale. În momentul de față, DJ Oldskull este DJ-ul oficial al artiștilor Maximilian și Tranda. Pe lângă aceste colaborări, el a mai lucrat cu artiști cunoscuți din scena hip-hop românească precum Grasu XXL, Guess Who, Spike, Junky, Agresiv sau Skizzo Skillz. Colaborarea cu Blazing Vibez a început în luna decembrie 2012, atunci când DJ Oldskull s-a hotarât să dezvăluie publicului și o altă latură a personalității sale artistice, inclinată spre reggae și dancehall.

Blazing Vibez Stage - B'ESTFEST Summer Camp 2012

Sara Alexander

Începându-și activitatea muzicală 2010, Sara a fost prezent la majoritatea party-urilor cu specific reggae din București și nu numai. Stilurile muzicale abordate sunt conscious dub, roots și nu-roots.

Lady Raizah

Lady Raizah include în seturile sale piese de la dancehall până la drum’n’bass și de la nu-roots la dubstep. Începându-și activitatea muzicală în anul 2007, Lady Raizah a împărțit scena cu artiști precum Gentleman, Tony Anthem, PsychoFreud și Jacky Murda.

King Julien

Începându-și activitatea în 2010, King Julien este unul dintre cele mai prezente nume pe afișele evenimentelor de profil din București. Seturile sale includ o varietatea mare de stiluri muzicale, de la roots până la early dancehall și rub-a-dub și sunt o componentă constantă a party-urilor reggae bucureștene.

Ras T

Ras-T și-a început activitatea muzicală în 2010, în București. Prezent la majoritatea evenimentelor reggae din ultima vreme, Ras T este unul dintre cei mai activi DJ ai scenei reggae din România. Mixurile sale reggae conțin piese roots, new-roots și dancehall și au fost foarte apreciate atât de către publicul prezent la party-uri cât și în mediul online. De asemenea, seturile sale conțin influențe hip-hop, r&b, drum'n'bass și dubstep.

Phlo da Shaolin

DJ, producător și live performer, Phlo Da Shaolin are o deschidere muzicală vastă, îmbinând în seturile sale elemente de reggae, dub, drum'n'bass sau dubstep. Cu o experiență de peste 8 ani pe scena, reușește să facă publicul să danseze începând din primul minut al seturilor sale. A fost prezent pe aceeași scena cu artiști de renume internațional precum Radikal Guru, Foreign Beggars sau Asian Dub Foundation.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 5 iulie 2013

B’ESTFEST 2013

Loc
BESTFEST Park

Trending