Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mitză a lansat piesa "Bine / Rău" în colaborare cu Grasu XXL - AUDIO

Mitză a lansat un nou single, intitulat "Bine/Rău". Piesa este realizată în colaborare cu Grasu XXL, artistul folosind un sample din piesa "Odă" (În Piața Romană), lansată de Omul cu șobolani în 2001.

Publicat

pe

Mitza feat. Grasu XXL - "Bine / Rău"
Mitza feat. Grasu XXL - "Bine / Rău"

Mitză a lansat un nou single, intitulat "Bine/Rău". Piesa este realizată în colaborare cu Grasu XXL, artistul folosind un sample din piesa "Odă"(În Piața Romană), lansată de Omul cu șobolani în 2001, odată cu albumul "Ne punem în cap". Bass-ul, chitara și tobele au fost înregistrate live în studio de către Ionuț Șerban, Ștefan Mihăilescu și Vlad Bolborea, "Bine / Rău" fiind finalizată în urmă cu un an.

Mitza feat. Grasu XXL - "Bine / Rău"

Mitza feat. Grasu XXL - "Bine / Rău"

"Sample-ul îl am de trei ani, beat-ul l-am făcut acum doi ani, iar piesa am terminat-o cu Grasu XXL acum un an, așa că am mai așteptat un an ca să o lansez."Mitză

"Bine / Rău" este prima piesa a lui Mitză după lansarea materialului "Robot", între timp colaborând ca MC cu Tranda pentru piesa "Ca băieții" și cu Grasu XXL pentru "Tare Frate". Ca producător muzical Mitză semnează piese precum "Lumea mea", "Turbofin" sau "Tare Frate", lucrând împreună cu Guess Who pentru "Fără Titlu" sau "Onoare".

Versuri "Bine / Rău" - Mitză feat. Grasu XXL

Și mă prinde bine rolul
Să stau toată ziua în pat
Și să aștept cuminte clipa
În care tot se va schimba

Și ne prinde bine rolul
Să stăm toată ziua în pat
Și cuminți să așteptăm clipa
În care tot se va schimba

Strofa 1 (Mitză):

On'n'on, on'n'on
Îl țin aprins non-stop de parcă-ar fi neon
Mai spațial ca în TRON
Te sar ca la șotron
Cât despre dulciuri, mă declar fan Jelibon, bon, bon
Unde mai pui, cui pe cui se scoate
Noi doi umblăm hai-hui ca-n desenele animate
Mai ceva ca Tom și Jerry
Very, very necessary, bate-l bine ca minerii
Mare amator de Bloody Mary
După vreo două, vecinii cheamă pompierii
Că cică-i prea mult fum, dar e prea mult fum
Bă, ești nebun? Ce facem acum?

(și tot aștept să mi se întâmple ceva x4)

Refren x2:

Și mă prinde bine rău
Și mă prinde bine rău
Și mă prinde bine rău
Și tot aștept să mi se întâmple ceva

Strofa 2 (Grasu XXL):

Mă prinde bine, bine, bine rău
Grăsanu cu turu' jos în direct de la Bacău
Zău, le știe toată România
Că prințesa e Ioana și regina e Maria
Jos pălăria, discret ca Masoneria
Noi o ardem hipioți mai rău ca Patriarhia
FBI-ul și cu CIA monopolizează farmacia
Hei, da' te înțeleg cât vrei
Zi-mi dacă știi parola că nu e sigur vreun cocktail
Brail, și orbii pot să vadă
Că poate cu un pic de... n-ar mai fi lupte de stradă

(și tot aștept să mi se întâmple ceva x4)

Refren x2:

Și mă prinde bine rău
Și mă prinde bine rău
Și mă prinde bine rău
Și tot aștept să mi se întâmple ceva

Mitză feat. Grasu XXL - "Bine / Rău"

Comentează

Concerte & turnee

Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky se numără printre artiștii adăugați în lineup-ul Massif 2024

Festivalul Massif a anunțat noi artiști care vor ajunge în Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie 2024. Organizatorii sunt hotărâți să transforme această destinație montană în locul ideal pentru toți cei care sunt în căutare de experiențe memorabile.

Publicat

pe

Ian la Massif 2023 in Poiana Brasov

Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii Massif adoptă o abordare îndrăzneață, îmbinând cele mai tari activități montane cu diversitatea de genuri muzicale. Primului val de artiști anunțat la sfârșitul anului trecut i se adaugă acum alte nume celebre din industria muzicală. Este vorba despre Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky și Valeron. Alături de ei, cei mai apreciați artiști români se alătură lineup-ului, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The HollyGood Gang.

Chase & Status, una dintre trupele britanice de succes ale ultimelor decenii, s-a bucurat de recunoaștere la nivel global și a câștigat milioane de fani. Trupa a luat naștere în 2003, iar membrii Saul Milton (Chase) și Will Kennard (Status) au reușit să cucerească scena muzicală cu hit-uri precum "Time", "End Credits" sau colaborarea de succes cu Tom Grennan, "All goes Wrong". Transformându-și pasiunea pentru cultura rave într-o carieră remarcabilă, muzicienii au construit un palmares impresionant care include spectacole live explozive și proiecte care i-au consacrat la nivel internațional.

Mahmut Orhan este DJ și producător de origine turcă. Succesul său pe plan internațional a venit odată cu piesa instrumentală "Age of Emotions" în 2015, iar popularitatea sa a crescut în 2016 odată cu hit-ul "Feel", în colaborare cu Sena Şener, care a dominat topurile muzicale în mai multe țări, inclusiv în România. Mahmut Orhan a continuat să atragă atenția cu remixul "Game of Thrones" sau cu piesa "Save Me" alături de artista româncă Eneli.

De la nominalizarea la categoria "Best Upcoming Producer", la Drum & Bass Arena Awards, în doar câteva luni de la prima sa lansare în 2010, până la a primi onoarea de a fi ales ambasador muzical al echipei olimpice belgiene și a primi în 2015 Premiul Cultural Flemish pentru muzică, devenind primul DJ și producător care primește această recunoaștere, Netsky continuă să urce fără piedici în clasamentul internațional.

Valeron este recunoscut ca fiind cel mai apreciat DJ din insula Mykonos, aducând un plus de savoare scenei muzicale locale prin melodiile lui deep house și electronic. A devenit fondatorul casei de producție Bercana Music și a lansat două albume, "Amare" și "Aigaio". Ceea ce face Valeron special este modul în care îmbină instrumentele tradiționale grecești cu ritmurile electronice. Prin contribuțiile sale, Valeron aduce un suflu proaspăt și inovator în peisajul muzical din Mykonos, creând o legătură unică între tradiția grecească și sunetele moderne electronice.

Prețuri abonamente Massif 2024

  • Abonamentele pentru Massif 2024 se găsesc online, la prețuri cuprinse între 59 euro (+taxe) și 149 euro (+taxe). Sunt disponibile și bilete pe zi, la prețul de 27 de euro (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending