Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Michael Buble a lansat "Who's Lovin' You" - TEASER

Urmărește un teaser al noului videoclip Michael Buble, realizat pentru piesa "Who's Lovin' You". Melodia este un cover după un single compus în anii '60.

Publicat

pe

Michael Buble în clipul "Who's Lovin' You"
Michael Buble în clipul "Who's Lovin' You"

După demonstrația live de la metroul din New York, Michael Buble revine în atenția fanilor cu un teaser al piesei "Who's Lovin' You". Extrasă de pe ultimul album al artistului canadian - "To Be Loved" - melodia este un cover după o piesă compusă în 1960 de  William "Smokey" Robinson pentru The Miracles, un grup de muzică blues format în 1955. Teaser-ul noului videoclip poate fi urmărit mai jos.

Michael Buble în clipul "Who's Lovin' You"

Michael Buble în clipul "Who's Lovin' You"

"Who's Lovin' You" este o piesă cu o istorie bogată, de la apariția sa în anii '60 și până în prezent trecând prin numeroase filtre artistice și reeditări. De la Diana Ross, ce a interpretat piesa împreună cu grupul The Supremes, la Michael Jackson ce a dat melodiei un suflu proaspăt împreună cu The Jackson 5, "Who's Lovin' You" a devenit de-a lungul anilor un imn al muzicii soul, perpetuat de la o generație la alta. Cea mai recentă reinterpretare a piesei îi aparține carismaticului Michael Buble, ce a inclus acest cover pe ultimul său album, "To Be Loved". Mai jos puteți urmări un teaser al unui videoclip ce va fi dezvăluit în întregime cât de curând.

Michael Buble - "Who's Lovin' You"

Michael Buble a lansat în aprilie anul acesta albumul "To Be Loved", al optulea din cariera artistului canadian. Materialul discografic conține 14 piese și duete cu artiști precum Bryan Adams și Reese Witherspoon. Conform descrierii făcute de Buble, este un material ce merge direct la inimile fanilor.

"Noul meu album este despre iubire, fericire și distracție. Am lucrat din nou cu vechiul meu prieten și colaborator Bob Rock, cel responsabil și pentru piesele "Call Me Irresponsible", "Crazy Love" și "Christmas". Facem o echipă bună și în definitiv sunt încântat de piesele pe care le-am ales acum pentru album", a mărturisit Michael Buble pe site-ul său.

Copertă "To Be Loved" - Michael Buble

Copertă "To Be Loved" - Michael Buble

Tracklist "To Be Loved"

  1. "You Make Me Feel So Young"
  2. "It's A Beautiful Day"
  3. "To Love Somebody"
  4. "Who's Lovin' You"
  5. "Somethin' Stupid" (featuring Reese Witherspoon)
  6. "Come Dance with Me"
  7. "Close Your Eyes"
  8. "After All" (featuring Bryan Adams)
  9. "Have I Told You Lately that I Love You?" (featuring Naturally 7)
  10. "To Be Loved"
  11. "You've Got a Friend in Me"
  12. "Nevertheless (I'm in Love with You)" (featuring The Puppini Sisters)
  13. "I Got It Easy"
  14. "Young at Heart"

Trending