Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Luiza Zan & Jimmy Cserkesz concertează luni la Guerrilive

Luni, 27 mai, de la 6 la 7 seara, Luiza Zan & Jimmy Cserkesz Guerrilive cântă acustic la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Accesul la concerte se face doar pe baza de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout.

Luni, 27 mai, de la 6 la 7 seara, Luiza Zan & Jimmy Cserkesz Guerrilive cântă la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Concertul va avea loc în Energiea, acolo unde publicul s-a întâlnit în edițiile anterioare ale emisiunii cu Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens și Alternosfera.

poster-concert-luiza-zan-guerrilive

Supranumită "vocea jazz-ului românesc", Luiza Zan este solistă, compozitoare, textieră şi profesoară de jazz vocal. Pe scenă, impresionează prin apariţiile discrete, elegante şi prin vocea caldă, pătrunzătoare, cu modulaţii şi tranziţii fluide de la un stil muzical la altul. În cei peste 10 de ani de carieră, a câştigat numeroase premii la festivaluri naţionale şi internaţionale, cântând alături de nume importante. În 2011, alături de artişti din România şi Statele Unite, Luiza a pus bazele proiectului Synergy: An Independent Romanian-American Music Experience, promovat printr-un turneu naţional.

Jimmy Cserkesz a urmat cursurile Conservatorului din Cluj şi a studiat la Budapesta cu renumitul chitarist Babos Gyula. În 2004 a fondat trupa Slang, alături de Luiza Zan şi alţi patru muzicieni.

Cei doi artişti se întâlnesc pe scena pentru un concert de muzică jazz, blues, soul şi funk cu influenţe R&B, care va purta publicul într-o lume îndepărtată, în care visele devin realitate. În concert vor putea fi ascultate piese ca "Sunny", "Delilah" (Nat King Cole), "Castles Made of Sand" (Jimi Hendrix), precum şi compoziţii originale ale trupei Slang (vechi si noi). Mai multe aflați luni, la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban.

Aceasta este a noua editie a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea, de unde va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla, și video live pe pagina de Facebook a radioului. Accesul la concerte se face doar pe baza de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marți - vineri, 17.00 – 20.00) ori la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive și de pe pagina Experimentalist.

Luiza Zan & Jimmy Cherkez la Muzeul Țăranului, 11 Martie, 2011

Citește mai multe despre Luiza Zan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
30 Seconds To Mars a lansat "Birth" - LYRIC VIDEO

30 Seconds To Mars a lansat un nou lyric video, pentru piesa "Birth". Single-ul este extras de pe ultimul album...

Închide