Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lauryn Hill a lansat "Neurotic Society", prima piesă după o pauză de 15 ani - AUDIO

Constransa de datoriile financiare către stat, Lauryn Hill a lansat "Neurotic Society", prima piesă după o pauză de 15 ani. Deși single-ul este rezultatul unui context nu tocmai ideal, Lauryn susține că mesajul rămâne nealterat de circumstanțele în care a fost compus.

Publicat

pe

Lauryn Hill
Lauryn Hill │ FOTO: zoe.diarys.info

Semnarea unui nou contract cu Sony și datoria pe care Lauryn Hill o are de plătit către stat în procesul de evaziune fiscală au dat deja roade. Artista R&B a lansat o primă piesă, "Neurotic Society (Compulsory Mix)" fiind rezultatul unui context nu tocmai ideal, după cum a mărturisit și Lauryn pe site-ul său. Mesajul single-ului rămâne însă nealterat de circumstanțele în care a fost compus, atitudinea acidă și necenzurată față de "o societate nevrotică" venind ca o replică la evenimentele din ultima perioadă. Acuzată de evaziune fiscală, artista a primit recent sentința în cadrul unui proces ce a avut loc la tribunalul din Newark, New Jersey. Lauryn Hill va trebui să execute o pedeapsă de trei luni de închisoare și trei luni de arest la domiciliu și să achite o amendă de 60.000 de dolari.

Lauryn Hill

Lauryn Hill │ FOTO: zoe.diarys.info

Lauryn Hill a pledat vinovat în procesul de evaziune fiscală, mărturisind că, într-adevăr, în perioada 2005 - 2007 nu și-a achitat datoriile către stat. Artista și-a justificat comportamentul acuzând lipsa unor venituri financiare suficiente și ruperea de industria muzicală. Pentru a-și achita datoria, Lauryn Hill a semnat un contract de un milion de dolari cu Sony Worldwide Entertainment ce îi va permite acesteia să-și lanseze propria casă de discuri, Observe Creation Music. Înțelegerea indică, de asemenea, lansarea a 5 piese, ce vor fi urmate apoi de un album, primul material discografic cu compoziții noi după o pauză de 15 ani.

Constrânsă de sentința primită recent, Lauryn Hill a lansat deja un single nou. Piesa se numește sugestiv "Neurotic Society (Compulsory Mix)" și a venit însoțită de un mesaj din partea artistei.

"Acesta este un link către o piesă ce mi s-a cerut să o lansez de urgență, în condițiile termenului legal iminent. Îmi place să transmit emoții care să-i atingă pe cei din public, dar într-un scenariu ideal nu ar trebui să fac asta constrânsă de timp. Mesajul rămâne însă nealterat... În lumina evenimentului tragic de miercuri (stingerea din viață a colegului Chris Kelly), mă simt și mai îndreptățită să strig lucruri unei mulțimi ce poate nu înțelege costurile admiterii și neverificării unei paradigme nesănătoase."Lauryn Hill

Ms. Lauryn Hill - "Neurotic Society"

Comentează

Trending